2777
2789
سلام عزيزم انشالله زودي باردار ميشي و إز اين انتظار مياي بيرون نه عزيزم ال دي براي چي؟

نمیدونم همون روز که رفتم تشکیل پرونده بدم سونوگرافی داخلی کردند گفت اتفاقا رحم و تخمدان هات خوبند ولی بهم ال دی دادند انگار به همه مریضاشون میدن منم لج کردم نخوردم چون پریودیمم منظمه حالا قراره برم برای ای یو ای خیلی ها میگن باید میخوردی چیکار کنم بنظرت برم یا قرص رو بخورم بعد برم اصلا حوصله انتظار کشیدن ندارم

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم انشالله زودي باردار ميشي و إز اين انتظار مياي بيرون نه عزيزم ال دي براي چي؟

میشه بگید به شما چه داروهایی دادند؟ من تنبلی هم دارم شوعرمم یکم ضعیفه شما هم خودت مشکل داشتی؟

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
قربونت حتما برات ايه الكرسي ميخونم مشكل ات چيه عزيزم؟

والله کلی سونووآز دادیم منوهمسرم دوتامونم سالمین.اینماه لتروزول،hmjمصرف کردم.ودیروزhcjزدم.۵تاهم فولی داشتم.خسته شدم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
فدات عزيزم ٢٧ سيكلمه بي بي چكم اطلس هوم بود البته امروز ازمايش دادم بتام٣٤٦ بود

انشاالله همه منتظرااین ماه ماه آخراقدامشون باشه.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
نمیدونم همون روز که رفتم تشکیل پرونده بدم سونوگرافی داخلی کردند گفت اتفاقا رحم و تخمدان هات خوبند ول ...

دقيق نميدونم چون به من دكتر نداد كاش إز دكترت مي پرسيدي

دقيق نميدونم چون به من دكتر نداد كاش إز دكترت مي پرسيدي

مبارکه عزیزم انشالله که سلامت بیاد بغلت اگه اشکالی نداره میتونی هزینه ش هم بگی و آدرس دکترت من مورفولوژی همسرم یک درصده دوبار هم آی یو آی کردم تو رویان نتیجه نداده

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............