2821
2789
میشه بگید به شما چه داروهایی دادند؟ من تنبلی هم دارم شوعرمم یکم ضعیفه شما هم خودت مشکل داشتی؟

من خودم مشكل نداشتم بهم كلومفين و فرتيل ومن داد ٥ تا هم فولي خوب داشتم همسرم مورفولوژيش مشكل داشت اون رو هم چون تو اَي يؤ اي اسپرم رو شستشو ميدن قويش ميكنن

والله کلی سونووآز دادیم منوهمسرم دوتامونم سالمین.اینماه لتروزول،hmjمصرف کردم.ودیروزhcjزدم.۵تاهم فولی ...

ايشالا نتيجه ميگيري استرس خودش عامل تشكيل نشدن جنين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ايشالا نتيجه ميگيري استرس خودش عامل تشكيل نشدن جنين

انشاالله

هی میگم اینماه ول کردم استرس ندارم ولی غرق دراسترسم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
عزیزم من فکر کنم بارداری چون ماهی که دارو استفاده کنی پریود جلو میوفته بعد ۱۳ روز جواب قطعیه 

برا منم ای یوای کرده بودم با وجود کلی امپول ولی پریودم جلو افتاده بود آن شالله بارداری عزیزم

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

مبارکه عزیزم انشالله که سلامت بیاد بغلت اگه اشکالی نداره میتونی هزینه ش هم بگی و آدرس دکترت من مورفو ...

فدات عزيزم هزينش ٦٥٠ تومن دكتر هم مطبش رو به روي بيمارستان بقيعه الله تو ملاصدرا همسر منم موفولوژيش مشكل داره

فدات عزيزم هزينش ٦٥٠ تومن دكتر هم مطبش رو به روي بيمارستان بقيعه الله تو ملاصدرا همسر منم موفولوژيش ...

ممنونم😍😘

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز