2821
2789
دكتر به همسر من فرتيل پلاس داد

منم اگه اين ماه نتيجه نگيرم ماه ديگه براش ميخرم

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم احتمال زياد بارداري اين دو سه روز خيلي  فعاليت نكن انشالا به اميد لانه گزيني 😍

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
مرسي عزيزم دعا كن فردا هم جواب ازمايش مثبت باشه

منم قراره ای یو ای کنم توروخدا دعام کن دو ساله منتظرم ...یه سوال به شما هم قبلش قرص ال دی دادند یانه ؟

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  

[QUOTE=77175259]اصلا عزيزم خوبي من امروز طاقت نيووردم رفتم ازمايش دادم تيتر بتام ٣٤٦ بود [/QUOTEپس مبارکه مبارکه خدارو‌شکر التماس دعا انشالا بسلامتی بغلش کنی

فدات دوستم انشالله تو هم زود زود ني ني دار شي

خیلییییی خوشحال شدم انشالا روزیه همه منتظرا

منم قراره ای یو ای کنم توروخدا دعام کن دو ساله منتظرم ...یه سوال به شما هم قبلش قرص ال دی دادند یانه ...

سلام عزيزم انشالله زودي باردار ميشي و إز اين انتظار مياي بيرون نه عزيزم ال دي براي چي؟

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 19 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 18 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز