2777
2789
عنوان

ارتودنسی

167 بازدید | 17 پست

کیا دندوناشونو ارتودنسی کردن ؟ یکی از دندونای بالای من کجه واومده رودندون بغلی میخام ببینم کسایی که سیم کشی کردن راضی هستن چقد هزینه داره ،مراحلش چجوریه یکم تو ضیح میدین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ارتودنسی کردم، یکساله تموم شده، خیلی راضی بودم.  قیمتش هم ۹ تومن

چند وقته طول کشیده چند سالگی رفتی ارتو

ایکاش من از دوران ابتدایی یا راهنمایی میذاشتم الان عروسیمه باید داربست تو دهنم باشه😒😒😒😒🙁🙁🙁

خیلی زیاد میشه من چهار تومن میخاستم هزینه کنم 

بعضی از درمانگاه های دولتی همین ۴ یا ۵ تومن هم انجام میدن. ولی ارتودنسی یه کار خیلی حساسه، توی انتخاب دکتر خیلی دقت کنید

خدایا شکرت🙏🏻💓
چند وقته طول کشیده چند سالگی رفتی ارتو ایکاش من از دوران ابتدایی یا راهنمایی میذاشتم الان عروسیمه ب ...

نه دیگه بزار بعد عروسیت، چون زمان میبره . بعد با سیم توی دهن خوب نیست عروس شی

خدایا شکرت🙏🏻💓

من دکترم یبار داش دندونمو چک میکرد با منشیش ک داش صحبت میکرد میگف سنپترزبورگ ک بودیم...😐😐😐😐

پیره ها ولی قیافش خوده اروپاییا ازینا ک جوراب پاشون نمیکنن تو کفش شیش تیغ میکنن یچیزی میبندن ب گلوشون 

کارش خیلی خوبه اگ تهرانی ادرس بدم بری