2777
2789
خداروشکر عزیزم خداکنه واسه مامان منم چیزی نباشه بعد که میگن خوش خیم چه کاری انجام دادین؟

هیچی عزیزم دارو گرفتم برای تنظیم پریود

البته کمسول گل نغربی هم واد ۳ماه بخورم چون کیست فراوان تو سینه داشتم

و الانم فک کنم دارم چون برام باز سونو سینه نوشتن

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارمو راه ننداخت بخدابار اخر رفتم عمل اصلن دست نزده بود بهمرفتم شکایت فایده‌نداشتمن پولیپ رحمی دارم ...

شما مشکلتون حل شد مثلا بعد مصرف سماق و سویق رفتین سونوگرافی، ضخامت رحمتون کم شده یا نه؟

ببخشید مشکل مامان شما حل شد؟مامان منم این مشکله رو داره دکتر میگه رحمتو در بیارم ولی نمیدونیم چیکار ...

سلام عزیزم مامان من ضخامت ۱۳ شده. میشه بپرسم جواب پاتولوژی مامانتون چند و چی بود و اخر چیکار کردن؟

سلام عزیزم مامان من ضخامت ۱۳ شده. میشه بپرسم جواب پاتولوژی مامانتون چند و چی بود و اخر چیکار کردن؟

مامان من عمل پولیپ کرد عمل راحت و سرپایی بود چن ماه بعد یائسه شد جواب پاتولوژی هم خداروشکر خوب بود اگه عمل پولیپ میرین به دکتری برین که پولیپو کامل برداره مال مامان منو کامل برداشته بود