2777
2789

میشه لطفا اگه مذهبی هستین و تهران زندگی میکنین راهنمایی کنین

ما شهرری زندگی میکنیم مامانم اینا میخوان خونه رو عوض کنن و ترجیحشون اینه از شهرری بیایم بیرون که به دانشگاه منم نزدیک باشه و کلا میخوان نزدیک اونجا جا پیدا کنن ( دانشگاه منم ولنجکه)

من خانوادم نسبتا مذهبی ان ولی نه خشکه مذهبی. مامانم چادریه ولی مرتب و به خودش میرسه

من الان یه ساله دانشگاه میرم و با دوستام وقتی میریم بیرون هم معمولا جاهای مختلف تهران میریم و متوجه شدم که شهرری خیلی آدماش مذهبی ترن و تهران بازترن و بارها دیدم مثلا تو مترو اینا دعوا میشه ممکنه الکی به خانمه که محجبه هس بپرن( کلا هردو گروه درگیر هستن ولی میگم چون تهران آدمای محجبه و مذهبی کمترن احتمالش بیشتره)

من خیلی نگرانم نکنه مامانم اذیت بشه اونجاها و مثلا دیدگاه بدی بهش داشته باشن در صورتی که صرفا مذهبیه و هیچ کاره ای نیس

کلا میخوام از تجربیاتتون بگین مثلا اگه بالاشهر تهران سکونت دارین و مذهبی هستین از اینکه اکثر آدمای اطرافتون خیلی اوپن هستن اذیت نمیشین وباهم به مشکل بر نمیخورین؟

و میدونین کدوم منطقه که نزدیک ولنجک هم باشه نسبتا سنتی تر هستن و مناسب ترن برای خانواده های سنتی

درروس پاسداران مذهبی هایی داره که خوب با بقیه جامعه تعامل دارن این چیزایی که میگی ندیدم بینشون.کلا بالا شهر فرق نمیکنه فرشته باشی یا زعفرانیه مذهبی باشی یا نه این برخوردایی که میگی پیش نمیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درروس پاسداران مذهبی هایی داره که خوب با بقیه جامعه تعامل دارن این چیزایی که میگی ندیدم بینشون.کلا ب ...

بعد مهمم نیس که مثلا شغل هاشون چی باشه؟

میگم ممکنه خیلی آدمای پولداری باشن و یه جورایی بومی اونجا باشن که بقیه براشون احترام قائلن

اگه خانواده طرف شغل معمولی داشته باشن چی بازم همینه؟

تهران شهریه که هرکی سرش تو کار خودشه خیلی راحت زندگی میکنه!

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کاری به کسی نداشته باشید ، کسی کاری بهتون نداره .مطمئن باش

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بعد مهمم نیس که مثلا شغل هاشون چی باشه؟ میگم ممکنه خیلی آدمای پولداری باشن و یه جورایی بومی اونجا با ...

هم بازاری هم تحصیلکرده دیدم واقعا اطلاعی ندارم.قدیمیا خب سالهاست که احترام جلب کردن بعید میدونم یه خانواده ای که رفتار و برخوردش خوب باشه شغلشون فرقی ایجاد کنه.

تهران شهریه که هرکی سرش تو کار خودشه خیلی راحت زندگی میکنه!

من چون برای رفت و آمد دانشگاه از مترو بی ارتی استفاده میکنم اونجا همش بحث و دعواعه و هیشکی اعصاب نداره ولی خودمم احتمال دادم که این بحثا بع خاطر همون خستگی و .. باشه ولی بازم نگرانم نمیخوام مامانم اذیت شه

خب مثلا اگه موقع رانندگی دعوا شه احتمال نداره بحث به اینجا بکشه و سر این قضایا درگیری بیشتر شه ؟

نه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد