2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 48 پست
شوهر منم به زور راضیش کردم کمد بگیره 😐😐😐اخه بچه ماس دیگه تو این گرونی چرا اونا رو تو خرج بندازیم

گناه دارن بخدا بابا مامانامون. هنوز قسط جهازمون تموم نشده. من هنوز از همه وسایلای جهیزیم استفاده نکردم همه کارتن شده تو کنج انباری موندن بعد بیام واسه افرین باریک الله گفتن خرج بی خودی کنم که تا5یا6سالگی بچه ازش استفاده نمیشه

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

منم دقیقا میخوام ضروریاروبگیرم چیزایی ک لیست کردمو برات مینویسم امیدوارم که به دردت بخوره

پودربچه_پمادسوختگی_ست شانه وناخن گیر_شامپو_تب سنج_دستمال مرطوب_ظرف ذخیره وحمل شیرنوزاد_شیشه شیر_پستونک_فلاکس وبطری اب_فین گیر_لوسیون بدن_سرویس حوله_پتوی نازک نوزادی_کیف وسایل نوزاد

لباس سرهمی بادی سایز۰ ۲دست

لباس سایز۱و۲ ۳دست

بلوز استین بلند وشلواربلند سایز۰ ۲ دست سرهمی ۲تا

پیش بند ودستکش پنجه. کلاه بدون بند ۲تا

پارچه خشک کن پودرصابون برای شستن لباس کیسه خواب زیراندازبرای تعویض_جوراب نوزاد_

وکریر یا سبدحمل نوزاد 

من خودم تخت وکمد نمیگیرم یه گهواره نوزادی مامانم داره اونومیارم تایکم بچه بزرگتر شد واسش تخت بگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیزی نخر الان براش و زمانیکه ک خونه ی بزرگتر گرفتین برا اتاق بچه همه چی بخر  الان کارت با ی. گ ...

نمیخرم عزممو جزم کردم که از بابام هیچی نگیرم. اگه  بخواد چیزی بخره پولشو میگیرم  واسه خودم.

ولی عزیزم سعی کن خودتم بگیری من که همش شوهرم گرفت  ...

کمدو خودمون میگیریم بقیه چیزا هم فقط ضروری ها نمیزارم زیاد خرج کنه مامانم کالسکه اینا نمیخوام فقط لبالس و اسباب بازی

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
معلومه که نمیکنه. ولی بهش گفتم حتی  اگه بچه ات لخت بمونه نمیزارم بابام چیزی براش بخره. الانم با ...

اینجوریم درست نیس. ب نظر من اگ‌ شاغل نیستیم پس انداز کنید از پولی ک شوهرتون بهتون میده بعد بگین بابام گرفت.اونجوری بعد میگ بابات هیچی بهت نداد

گناه دارن بخدا بابا مامانامون. هنوز قسط جهازمون تموم نشده. من هنوز از همه وسایلای جهیزیم استفاده نکر ...

افرین منم همینو میگم فعلا که دارم رو مخ شوهرم کار میکنم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
کمدو خودمون میگیریم بقیه چیزا هم فقط ضروری ها نمیزارم زیاد خرج کنه مامانم کالسکه اینا نمیخوام فقط لب ...

من خیلی راجب لباس نوزادی پرس و جو کردم . سایز صفر میگن اصلا به کار نمیاد نهایت 2ماه اول/ من هرچی خریدم سایز3میخرم. و میخوام صبر کنم تو حراجی های شب عید خرید کنم. الان زمستون لباس تابستونی خیلی ارزونه من تیشرت شلوار خریدم دستی 15تومن. جنسشم خوب بود

منم دقیقا میخوام ضروریاروبگیرم چیزایی ک لیست کردمو برات مینویسم امیدوارم که به دردت بخوره پودربچه_پ ...

مررررسی عزیزم الان همشو یادداشت میکنم

من خیلی راجب لباس نوزادی پرس و جو کردم . سایز صفر میگن اصلا به کار نمیاد نهایت 2ماه اول/ من هرچی خری ...

وای سایز سع که خیلی بزرگه از سه ماه بع بعد لازم میشه   اشتباه نکن سایز ۱ و ۲ حتما بگیر  عزیزم این دوماه لباس بچه متناسب باشه نه اینکه لباس گشاد برش کنی از تیپ قیافه بیفته 

من خونه ام یه خوابه است و الانم دست مستاجر خودم خونه بابام ساکنم. حالا اگه خدا بخواد قراره تا قبل عی ...

چ مادرشوهر پرویی.باید این رسما رو خودمون برداریم

ولی وقتی شوهرمون از بابامون انتظار داره چیکار باید کرد؟

وای سایز سع که خیلی بزرگه از سه ماه بع بعد لازم میشه   اشتباه نکن سایز ۱ و ۲ حتما بگیر  عز ...

میگیرم ولی یه دست. چون نه جایی میرم و نه میزارم تا قبل 40روزگی کسی دیدنش بیاد

من خیلی راجب لباس نوزادی پرس و جو کردم . سایز صفر میگن اصلا به کار نمیاد نهایت 2ماه اول/ من هرچی خری ...

چقد خوب من تهرانم جایی رو میشناسی قیمتاش خوب باشه؟

میگیرم ولی یه دست. چون نه جایی میرم و نه میزارم تا قبل 40روزگی کسی دیدنش بیاد

یه دست کم میاری اخه بچه روز هرو روز باید تمیز کنی هی نمیتونی که بشوری تنش کنی  واسه خودت سخت میشه هم بچه

چ مادرشوهر پرویی.باید این رسما رو خودمون برداریم ولی وقتی شوهرمون از بابامون انتظار داره چیکار باید ...

از بابای خودشم انتظار داره؟؟؟؟؟؟؟؟ من بابام کمک مادی بهمون نکرده من خودم هرچی پول داشتم به اسم بابام قرض دادم به شوهرم و هنوز پول برگردونده. ولی پدر خودش با3میلیون پسرشو داماد کرد و از خونه انداختش بیرون و بعد اون یه هزار تومنی بهمون کمک نکرده. خیلی برام زوووووووووررررررررر داره این سیسمونی خریدن

2790
2823
2791
2779
2792