2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 48 پست
چقد خوب من تهرانم جایی رو میشناسی قیمتاش خوب باشه؟

عزیزم انبار آقابزرگ خیلی قیمتش خوبه من باجاهای دیگه مقایسه کردم از عبدل آبادم قیمتش مناسب‌تر و رنجای مختلف قیمت داره از همه چیز، سرویس چوب چندتا مغازه هستن روبروی پارک شهر خیابون وحدت اسلامی قیمتاش مناسبن و کاتالوگ دارن میتونی سفارش بدی. من خودم تخت نگرفتم یه کمد دو طرفه سفارش دادم که یه طرفش ویترین‌ چون کمدای الان سه تیکه ان یه ویترین جدا دارن، به جای تختم گهواره گرفتم. سرویس بهداشتی ام کلا فیروز گرفتم، شیشه شیر کوچیک برای وقتی که بچه به دنیا میاد به خاطره این خوبه که پر میشه و دیگه هوای اضافه وارد معده بچه نمیشه که نفخ کنه. 

عزیزم انبار آقابزرگ خیلی قیمتش خوبه من باجاهای دیگه مقایسه کردم از عبدل آبادم  ...

مرسی از پاسخگوییت عزیزم.اقا بزرگ فروشگاه بزرگیه؟؟یعنی بجز سرویس چوب بقیه چیزا رو میشه از اونجا خرید؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی از پاسخگوییت عزیزم.اقا بزرگ فروشگاه بزرگیه؟؟یعنی بجز سرویس چوب بقیه چیزا رو میشه از اونجا خرید؟

آره عزیزم بیشتر سیسمونی تا سرویس چوب میتونی همه وسایلت رو با هر قیمتی بخوای بخری سرویس چوبش یه مقدار گرونه

آره عزیزم بیشتر سیسمونی تا سرویس چوب میتونی همه وسایلت رو با هر قیمتی بخوای بخری سرویس چوبش یه مقدار ...

یه دنیا ممنون عزیزم😀😀😀

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
2790
2823
2791
2779
2792