2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 48 پست
نمیخرم عزممو جزم کردم که از بابام هیچی نگیرم. اگه  بخواد چیزی بخره پولشو میگیرم  واسه خودم ...

باباها گناه دارن 

ما رسم جهزیه و رسم سیسمونی نداریم 

اما بابام برا من جهیزیه خرید. و چ دعوایی شد. 

خواهرش و شوهر خواهرش چنان وحشی بازی در. اوردن سر جهیزیه من ک نگو

الانم گفتم برا بچه ام دیگه هیچی نخرن ک اونا از حسودی بخان بحث راه بندازن باز 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
یه دست کم میاری اخه بچه روز هرو روز باید تمیز کنی هی نمیتونی که بشوری تنش کنی  واسه خودت سخت می ...

عزیزم لباس خونه که ارزونه سایز صفر تیکه6تومنه جنس معمولیش. لازمم بشه میخرم.میخوام خود شوهرم بخره. خیلی پرو شده از بس همه چی براش مهیا بوده

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باباها گناه دارن  ما رسم جهزیه و رسم سیسمونی نداریم  اما بابام برا من جهیزیه خرید. و چ د ...

ماهم رسم جهیزیه نداریم. اما چون تو تهران بودیم و اینجا شوهر کردیم بابام مثل تهرانی ها بهمون جهز داد. من6سال ازدواج کردم هنوز هیچی لازمم نشده و کسری نداشتم که برم بخرم

از بابای خودشم انتظار داره؟؟؟؟؟؟؟؟ من بابام کمک مادی بهمون نکرده من خودم هرچی پول داشتم به اسم بابام ...

ن .باباش ک کمکش نمیکنه.رسمه ک ما همشو ببریم 😐😐.ولی ی بار شوهرم گفت سیسمونیو ک بابات میگیره.

چقد خوب من تهرانم جایی رو میشناسی قیمتاش خوب باشه؟

من از عبدل اباد. و اسلامشهر خرید میکنم. از پایین شهر خرید کنی خیلی بهتره البته باید بشناسی.

منم عمرا بزارم بابام خرج کنه بچه ماله کس دیگه ست بابام به اندازه کافی جهیزیه داد..مامانم چند تیکه لباس خودش گرفته از قبل بجز اینا دیگه نمیزارم..چرا پدرشوهرم چیزی نخره تو این مملکت که بچه ماله پدره فقط موقع خرج و زحمت که میشه واسه مادر و خانواده مادره

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
من از عبدل اباد. و اسلامشهر خرید میکنم. از پایین شهر خرید کنی خیلی بهتره البته باید بشناسی.

کجای عبدل اباد؟همون خیابانی که کلا سیسمونیه؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
اگه لباس تو بازار تهران 100تومن باشه تو اسلامشهر60تومن. 

کجای اسلامشهر؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
باغ فیض. یا خیابان مدرسه سلطان اباد. یا گلستان

مررررسی عزیزم

ببخشیدا الان من متوجه نمیشم توو این گرونیه شیشه شیر برای چی باید یه‌کوچیک بگیرم یه بزرگ 

از بزرگه هم میتونیم همون استفاده کوچیکرو داشته باشیم دیگه حالا چه اصراریه یه شیشه شیر کوچیک یه بزرگ 

ایا من اشتباه میکنم؟؟

ببخشیدا الان من متوجه نمیشم توو این گرونیه شیشه شیر برای چی باید یه‌کوچیک بگیرم یه بزرگ  از بز ...

نه حق باهاته منم فقط یدونه میگیرم

من زیاد پیاده جایی نمیرم کالسکه نمیخرم  روروئک برای ستون فقرات بچه مضره نمیخرم  کریرم از ...

سلام تخت و کمد نخر.بزار چهار پنج سالش شد براش اتاق درست کن

اخه نوزاد که نمیشه آدم از خودش دور کنه بزاره تو تخت.

بنظر من اضافست و هزینه اش هم بالاست.

لباس تا سایز ۳ از هرکدوم دو دست بگیر.سرویس خواب تشک بالشت پتو بگیر.سرویس بهداشتیشو بگیر.

2790
2823
2791
2779
2792