از اونجایی که سیسمونی رو سمت عروس میگیره فقط میخوام چیزای ضروری بگیرم به اندازه کافی تو جهیزیم تو خرج افتادن مامانمینا اگر بمن بود که نمیذاشتم اونا بخرن سیسمونی رو.حالا بگین چیا ضروریه؟
💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
نمیخرم عزممو جزم کردم که از بابام هیچی نگیرم. اگه بخواد چیزی بخره پولشو میگیرم واسه خودم ...
باباها گناه دارن
ما رسم جهزیه و رسم سیسمونی نداریم
اما بابام برا من جهیزیه خرید. و چ دعوایی شد.
خواهرش و شوهر خواهرش چنان وحشی بازی در. اوردن سر جهیزیه من ک نگو
الانم گفتم برا بچه ام دیگه هیچی نخرن ک اونا از حسودی بخان بحث راه بندازن باز
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
باباها گناه دارن ما رسم جهزیه و رسم سیسمونی نداریم اما بابام برا من جهیزیه خرید. و چ د ...
ماهم رسم جهیزیه نداریم. اما چون تو تهران بودیم و اینجا شوهر کردیم بابام مثل تهرانی ها بهمون جهز داد. من6سال ازدواج کردم هنوز هیچی لازمم نشده و کسری نداشتم که برم بخرم
مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
منم عمرا بزارم بابام خرج کنه بچه ماله کس دیگه ست بابام به اندازه کافی جهیزیه داد..مامانم چند تیکه لباس خودش گرفته از قبل بجز اینا دیگه نمیزارم..چرا پدرشوهرم چیزی نخره تو این مملکت که بچه ماله پدره فقط موقع خرج و زحمت که میشه واسه مادر و خانواده مادره
خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.