ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من عرفان سعادت آباد زایمان داشتم راضی نیستم.دکترم خوب بود ولی قبل زایمان راضی نیستم ولی رسیدگی بعد زایمان و بخش نوزاداش خوب بود هر موقع از شب بچم بی قراری میکرد پرستارا سریع میومدن.اتاقاش هم خیلی شیک و تر و تمیز نیست
فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟ و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
طبیعی.سیاست بیمارستان روی سزارینه ،امکانات بلوک زایمان خوب نبود .برای زایمان طبیعی باید مامای همراه ببری.دکتر من گفت ماماهای اونجا باتجربه و کمک میکنن نذاشت من مامای همراه ببرم ولی کمک نکردن اصلا.روزی که من زایمان داشتم آب بلوک زایمان را برای تعمیرات قطع کرده بودن .خیلی خاطره بدی دارم