2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرفان نیایش عین هتل میمونه!دکتراش از نظر من خوب نیستن فقط خدماتش خوبه

البته دکتر زنان رو اگه میخوای نمیدونم

من در مورد بخش کودکانش تجربه دارم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
برای چی؟  عرفان که بغل امید بزرگتره اون یکی عرفان سعادت اباد اتاق خصوصیاش داغون خفه کوچیک

برای مان پرسیدم عرفان نیایش2 توی اهین رفتن خیلی بزرگتره ولی از پرسنلش و دکتراش خبر ندارم

من عرفان سعادت آباد زایمان داشتم راضی نیستم.دکترم خوب بود ولی قبل زایمان راضی نیستم ولی رسیدگی بعد زایمان و بخش نوزاداش خوب بود هر موقع از شب بچم بی قراری میکرد پرستارا سریع میومدن.اتاقاش هم خیلی شیک و تر و تمیز  نیست

من ۳ ماه پیش عرفان نیایش سزارین کردم

خیلی تمیز و شیک و عالی بود

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
سزارين بوديد يا طبيعي؟ چرا راضي نيستيد ؟

طبیعی.سیاست بیمارستان روی سزارینه ،امکانات بلوک زایمان خوب نبود .برای زایمان طبیعی باید مامای همراه ببری.دکتر من گفت ماماهای اونجا باتجربه و کمک میکنن نذاشت  من مامای همراه ببرم ولی کمک نکردن اصلا.روزی که من زایمان داشتم آب بلوک زایمان را برای تعمیرات قطع کرده بودن .خیلی خاطره بدی دارم

2790
2778
2791
2779
2792