2777
2789

[QUOTE=77040355ا]طبیعی.سیاست بیمارستان روی سزارینه ،امکانات بلوک زایمان خوب نبود .برای زایمان طبیعی باید مامای همراه ...[/QUOTE]

اي واي منم ميخوام طبيعي بيارم با اپيدورال خدا بخير بگذرونه

[QUOTE=77040355]طبیعی.سیاست بیمارستان روی سزارینه ،امکانات بلوک زایمان خوب نبود .برای زایمان طبیعی باید مامای همراه ...[/QUOTE

توي كلاساي بيمارستان عرفان فقط تبليغ زايمان طبيعيه اخه 

ببخشيد سوال زياد پرسيدم شما كي زايمان كرديد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو قبلش همه چیزو چک کن.ماما همراه بگیر اگه میتونی.کی تاریخ زایمانته؟ دکترت کیه؟

عزيزم ميشه بگي هزينه زايمانت اخرش چند شد 

چون همه ميگن پول الكي هم زياد ميگيرن

[QUOTE=77193468] عزيزم ميشه بگي چقدر هزينت شد؟   [/QUOTE

۵۸۰۰

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
كدوم عرفان همون كه توي سعادت اباده؟

جنت اباده

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792