2777
2789
سلام خوبی کجایی دختر خیلی وقته نمیبینمت

سلام علیکم‌و رحمه الله خواهر😃 

پاتو بلند کنی من اونجام😍😍😍😚😙😙😗 فقط زود بذار سرجاش سوز نیاد😆

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هارلی و غلاغ دواشون شده  در همین حد میدونم خخخ اخرین تاپیک سوگل رو بخون هر چند من ب هیچک ...

😵😵😵😩😟😟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
هارلی و غلاغ دواشون شده  در همین حد میدونم خخخ اخرین تاپیک سوگل رو بخون هر چند من ب هیچک ...

قربون دهنت حالا با خیاااال راحت جر بده😅

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
آره من تهران قیمت کردم ۹۵۰بود خب خداروشکر ارزون شده

تهران که گرونتره خیلی خب مشخصه چون واسطه زیاده اینجا مستقیم میارن  ی دوره گرون بوده اینجاهم کم کم داره پایینتر میاد تا ببینیم در اینده چی پیش میاد😓

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منم همین الان بچه ها و بازاشونو خوابوندم اومدم 😅 مث اینکه دعواشون شده 😐

مگه میشه😱

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
قضیه غلاغ و هارلی چیه ؟؟من الان اومدم😩

نگم برااات😢

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
برو یه گل گاوزبون دم کن بخور بیا با رسم شکل توضیح میدم

بگو خواهر بگو