2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خانم پیره همه اهل و عیال شازده رو ناهار دعوت کرد . هی گفت عروس ، جفتشونم نگا کردن گفت اسم باید بذاریم . خانم بزرگ و خانم کوچیک . شازده هم ناهارشو ول کرد و رفت . دختر بزرگش گفت باز بابا بی غذا رفت با غذا نمیخوره یا هم پیش فخرالزمانه

هیچ  

فخری هم با این حرف دختر شازده گفت سیر شدم . خانم پیره گفت اگه شازده ببینه خرج عروسشو نمیدیم ناراحت میشه ممکنه سومیشو بیاره . اینم گفت اگه سومی بیاد من راه خونه بابامو بلدم اونقدی گذاشته که بی نیاز باشم و زیر بار منت کسی نباشم . موقع رفتن هم بهجت رو صدا کرد بیرون 

هیچ  

فخری گفت باید یه شب بیای پیش من یه شب  بری پیش بهجت ب شرطی که حرفای اونورو برا من نیاری ...شازده هم کهدر ظاهر مخالفت میکرد ولی فک کنم دلش میخاس بره 

.

.یه چند روز وشبی گذشت ب همین منوال ...ولی یه شب شازده انداخت رفت سراغ طلا

.

.

یه روزم که همه با هم ناهار میخوردم افسر هی تیکه انداخت ب کدوم بگم عروس .بهتره بگم خانم کوچک خانم بزرگ شازده گفت بس کن پاشد از سر سفره رفت ..دختر بزرگه و افسرم ب فخری تیکه انداختن ...افسر گفت بشین بخور خرج سازده زیاد بشه که فیلش یاد هندوستون نکنه ...فخریم گفت من راه خونه بابامو خوب بلدم یاد هندوستون کنه میذارم میرم....بعدم ب بهجت گفت بیا کارت دارم بعدم فیلم تموم شد.... کلا فردا سعی کن تکرارشو ببینی جالبه

.

.

.اها اون وسطا شازده از بهجت پول قرض گرفت گفت یه کاغذی رسیدی بده که بعد پست بدم ..اون گفت همین انیس و مونس ..

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘