2777
2789
نه کیسه ام سالم بود فقط بیشورا اونقدر ترسوندن بیهوش شدم بعد که به هوش اومدم دیدم سرم دستمه که بردن س ...

عه من تعریف بیمارستان شمس رو خیلی شنیده بودم اما دکترم اونجا نبود بیمارستان بین المللی زایمان کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین درست متوجه شدی اما اینکارو نمیکنه

من بودم باهاش صحبت میکردم و میگفتم از چشمم افتادی و اگر عذرخواهی کنی ممکنه مثل قبل بشم و....

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
خیلی سرد صحبت کن تا جاییکه خودش متوجه اشتباهش بشه زیادم خودتو ناراحت نکن با گل پسری خوش باش خدارو هم ...

از ی چیزی میترسم ک ازاین همه سردیم خانواده اش سو استفاده کنن و مخشو علیه من پر کنن 

اما هرکاری میکنم دلم صاف نمیشه

چجوری بتونم دلمو باهاش صاف کنم

مطمئن باش اون حرفایی که زده از عمد نبوده. درسته بی احترامی کرده اما اونم بخاطر شرایط بچه تحت فشار بوده و کلافه بوده. این جور بحث ها همیشه بعد از تولدیه بچه پیش میاد. اما بدون اون همیشه عشقت و بهترین همسر بوده برات و الانم پدر فرزندته. پسرت هم با دیدن عشق شما، محبت و دوست داشتن رو یاد میگیره. الانم حتما خودش پشیمونه، بهش اجازه ی جبران بده. بعد از بچه یکم طول میکشه شرایط ثابت شه. همو درک کنید. مطمئن باش مادرتم به دل نمیگیره. تو الان از طرف همسرت عدرخواهی کن و بعدا که شرایط بهتر شد با همسرت یه هدیه برای تشکر از زحماتش بگیرید

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
از ی چیزی میترسم ک ازاین همه سردیم خانواده اش سو استفاده کنن و مخشو علیه من پر کنن  اما هرکاری ...

درسته بترس ؛ اینایی ک اینجور پرش میکنن خیلی ظالم تر از این حرفان ؛ یکم با سیاست تر رفتار کن بلد نیستم اما میدونم این قسمت سیاستت رو میطلبه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
نه کیسه ام سالم بود فقط بیشورا اونقدر ترسوندن بیهوش شدم بعد که به هوش اومدم دیدم سرم دستمه که بردن س ...

وای عوضیاااااا

ولی چقد خوب بوداااااا به هوش اومدی دیدی نینیت هنوز تو دلته 😍😍😍😍😃

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

عزیزم نغمه جان خاطراتتو میخوندم همش خودمو جای تو تصور میکردم اشکم دراومد خدا پسرتو حفظ کنه تونستی عکسشو بذار.

درمورد شوهرتم بگم بهرحال هردوتون توی اون شرایط تحت فشار بودین و هر دو تجربه اولین فرزندتونه.متاسفانه خانواده شوهر توو اینجور مواقع نقشش مهمه و شوهر شمام بشدت دهن بین خونوادش.شمام الان بخاطر افت یهویی هورمونات افسردگی بعد زایمان گرفتی .اکثرا خانما بعد از زایمان این افسردگی رو میگیرن و اطرافیان نقش مهمی در آروم کردنش دارن.

شما سعی کن یه فرصت دیگه به شوهرت بدی کم کم ببخشش و کینه به دل نگیر. تجربه نداشته و با حرف این و اون اذیتت کرده.ایشالا دوباره سه تایی دور هم با دل خوش یه زندگی جدید سه نفری رو با عشق شروع کنین