2777
2789
نه شیرندارم انقدرم ازش ددگیرم که ناراحت نمیشم از حرفی گ بهش زدین چون دارین دزست میگین

فدای سرت ک نداری ؛؛؛

منم نداشتم چ میشه کرد ؛ ببخشش درست میشه همه چیز یاد نگرفتن بخدا شوهر همه همین مدلین شوهر من ک برگشت گفت بالای تو بچه زردی گرفته شیرتو نده بهش تو جوشی عصبی هستی دیوونه به زنی ک 3روزه زاییده گفت دیوونه این دردش بیشتره ؛ خودت بچت در راس هستین برس به خودتون چند روز خونه مادرت باش بهش بگو خیلی ناراحتی شوهرت اون رفتارا کرده آروم میگیری و زندگیتو دست بگیر پای افریطه ها از زندگیت قطع شه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

تبریک میگم تولد گل پسرت رو ، مطمئنا مامان قوی هستی الان باید به فکر خودت وپسر کوچولوت باشی ، اصلا به حواشی فکرنکن ، همسرت احتمالا حرفهای خودش نیست که میزنه ، حتما ازکسی یا کسایی داره خط میگیره .، اگه ازکسی حرفشنوی داره مثل دختر برادرشوهرت که پزشکی میخونه ، ازش بخواه که با همسرت حرف بزنه و بگه که باید مراقب سلامتی زن وبچش باشه. حتما نمیدونه واقعا داره چی کارمیکنه.

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خونه مامانمم اما زنگ‌ک میزنه حالم بد میشه

بنظرم حالت زمانی خوش میشه که از مادرت عذرخواهی کنه 

حق داری 

کاملا شرایطت و  درک میکنم ..حرفای خیلی سنگینی بهت زده

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
کورتاژت کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟

نه کیسه ام سالم بود فقط بیشورا اونقدر ترسوندن بیهوش شدم بعد که به هوش اومدم دیدم سرم دستمه که بردن سونو گفتن سالمه مشکلی نداره ولی به قدری بد رفتاری کردن باهام اصلا از یادم نمیره همش میگفتن شیاف سقط استفاده کردی که سقط کنی، هیچکس معاینه نمیکرد فقط از رو همون شیافی که اندازه یه سکه رو تخت اومده بود هرکدوم میومد بالا سرم میگفت ختم بارداری،حداقل اسم بیمارستانم بگم یکم دلم خنک شه بیمارستان شمس تبریز

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
الان خونه مامانمم اما زنگ‌ک میزنه حالم بد میشه

خیلی سرد صحبت کن تا جاییکه خودش متوجه اشتباهش بشه زیادم خودتو ناراحت نکن با گل پسری خوش باش خدارو هم شکر کن که سالم کنارته 

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

گلم ببخشیدا شوهرت از هیچی اطلاع نداشته فقط بیخود خاله زنک بازی در آورده زنی که سزارین میشه معمولا شیرش دیر به جریان می افته منم اینجوری بودم شیر نداشتم تو بیمارستان هم به دخترم سرم خوراکی و شیر خشک دادیم بعد که اومدیم خونه رفتم زیر دوش سینه هام رو ماساژ دادم وبعد که اومدیم بیرون مامانم حسابی سینه هام رو مکید جوری مجرای شیرم باز شد که تا دوسال همیشه لباس و رختخوابم کثیف میشد از شیر زیاد من نمیدونم آقایون تو زمینه هایی که اطلاع ندارن چرا دخالت بیجا میکننن آخه 

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه

اصلا انگار تو خانواده های ما ایرانیا یکی زایمان میکنه تا 

بحث و ناراحتی پیش نیاد روزشون شب نمیشه

منم دوهفته بعد از زایمانم خواهرم سر اینکه مامانم زیادی هوامو داره یک جنگی به پا کرد خدا میدونه 

الان شیش سال ازون ماجرا میگذره من به خاطر این رفتار زشت و حسادت بی موردش قطع رابطه کردم باهاش..

ازون آپارتمانم نقل مکان کردم چون دیگه روی نگاه کردن به همسایه ها را نداشتم بخاطر این تنش و آبرویی که ازمون برد

هرگز نمیبخشمش 

زن تازه زا رو لرزوند 

خدای من ،تو مراقب خوبیهایم باش 
نه کیسه ام سالم بود فقط بیشورا اونقدر ترسوندن بیهوش شدم بعد که به هوش اومدم دیدم سرم دستمه که بردن س ...

وای خدا اونم بیمارستان خصوصی که همه فقط تعریفشو می کنن همه که بیمارستان شمس و قبول دارن میگن خیلی می رسن عجب دیگه به بیمارستانای خصوصی هم اطمینانی نیس

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
اصلا انگار تو خانواده های ما ایرانیا یکی زایمان میکنه تا  بحث و ناراحتی پیش نیاد روزشون شب نمی ...

همون بگو من هر کی رو دیدم زایمان کرده بدون بحث و دعوا تموم نشده یه جوری شده همیشه حرف و دعوا هس  البته تو عروسیامونم هس

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊

اولا که اصلا واسه شیر خودتو ناراحت نکن و به حرف هیچ کس اهمیت نده. اتفاقا شیرخشک همه ویتامین ها و مواد مورد نیاز رو داره و بچه های شیرخشکی خیلی هم سالم و قوی ان. بعد هم خب همسرت هم تحت فشار و سختی بوده که اون حرفا رو زده. دیگه بحثش رو پیش نکش و دراین مورد صحبتی نکنید. کم کم دلت باهاش صاف میشه. برای افسردگی هم با مشورت دکتر، قرص سرترالین بخور. قرص خوب و بی ضرریه و برا افسردگی بعد از زایمان هم تجویز میشه. مراقب نی نی و مهم تر از نی نی رابطه خودتو همسرت باش

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...