عزیزم قدم نو رسیده مبارک ؛ خیلی شوهرت بی شعوره (ببخشید ناراحت نشو ولی خیلی ناراحت مادرت شدم؛ از اولش هرجی مامانت میگفته درست در میومده) البته یچی بگم لابد خانوادش این کارا رو یادش میدن هی میره میاد حرف جدید میاره ؛ من میگم تز ی مشاور کمک بگیر برای روحیت بهت نمونه این وضع ؛ منم خیلی اذیت شدم رسیدگی نکردم شدید شد و 2سال بهم موند ؛ به خودت برس گورشون صلوات انشالله خدا برات جبران کنه برا اونام همینطور
اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
بره منم دعامیکنی خدااین حسه قشنگ مادربودنو نصیبم کنه. هشت ماهه منتظر نی نی هستیم
منم هشت ماهه منتظرم خداااا این ماه نهمین ماه اقدامم
خدایاااااا صدامووووو بشنوووو توروخداااا بهم ی نی نی بده توروخدا واس مادرشدنم ی صلوات بفرستین خداجونم یازده ماه شد مامانی بیا توروخدابیایاامام رضا نی نیمو ازتومیخاممممم یاااخدا
برو یه مدت خونه مامانت بمون یه مدت از هم دور باشین ، اینم بگم چرا بعضی از پرستارا این مدلی شدن من ماه سوم درد داشتم شیاف گذاشتم رفتم بیمارستان نگو شیاف برگشته اندازه یه سکه روی تخت گفتن کیسه آبت پاره شده باید بستری بشی برا کورتاژ الان دو ماهه میگذره ولی اونقدر رو روحیم تاثیر گذاشته که نگو ، حالا بیمارستان خصوصی شهرمون بود اینو گفتم که همه اینت تاثیر میذاره شما هم سختی کشیدین یه مدت بگذده همچی خوب میشه نگران نباش