2777
2789
چقدراشک ریختم تمام خاطراتمودوباره به یاداوردم من درست شرایط توروداشتم ولی بااین تفاوت که روز۸بارداری ...

روز۸بارداری نه رور۸بعدزایمانم

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

عزیزم۰

😔😔خیلی برات ناراحت شدم ولی خواهش میکنم ازت که بخاطر پسرت قوی باش

مامانت مهربونتر از چیزیه ک از تو ب دل بگیره

استرسو از خودت دور کن و چیزای مقوی بخور به خودت فرصت بده من قول میدم همه چی با گذر زمان درست میشه🌹

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدراشک ریختم تمام خاطراتمودوباره به یاداوردم من درست شرایط توروداشتم ولی بااین تفاوت که روز۸بارداری ...

منم فرداش ک مامانم میخواست بره حالم بدشد و افتادم زمین و به خاطرمن باز موند 

من الان نمیدونم باحس بدی که نسبت ب شوهرم دارم چکار کنم

عزیزم قدم نو رسیده مبارک ؛ خیلی شوهرت بی شعوره (ببخشید ناراحت نشو ولی خیلی ناراحت مادرت شدم؛ از اولش هرجی مامانت میگفته درست در میومده) البته یچی بگم لابد خانوادش این کارا رو یادش میدن هی میره میاد حرف جدید میاره ؛ من میگم تز ی مشاور کمک بگیر برای روحیت بهت نمونه این وضع ؛ منم خیلی اذیت شدم رسیدگی نکردم شدید شد و 2سال بهم موند ؛ به خودت برس گورشون صلوات انشالله خدا برات جبران کنه برا اونام همینطور

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

چرا انقد بی احترامی کرده شوهرت؟ اصا بگو تو چی میدونی از بچه داری ک اظهار فضل میکنی؟

فک نمیکنی اینا حرفای احتمالی مادرشوهر خواهر شوهرت باشه؟ وگرنه یه مرد خودش از خودش این حرفا رو نمیزنه😒

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
عزیزم قدم نو رسیده مبارک ؛ خیلی شوهرت بی شعوره (ببخشید ناراحت نشو ولی خیلی ناراحت مادرت شدم؛ از اولش ...

اره ازاونا یاد میگرفت چون خدا شاهده ک یبار یه بحث خیلییی کوچیک بین مامانمو شوهرم شد دیدم خواهرشوهرم سرشو انداخته پایین و میخنده

بره منم دعامیکنی خدااین حسه قشنگ مادربودنو نصیبم کنه. هشت ماهه منتظر نی نی هستیم 

منم هشت ماهه منتظرم خداااا این ماه نهمین ماه اقدامم

خدایاااااا صدامووووو بشنوووو توروخداااا بهم ی نی نی بده توروخدا واس مادرشدنم ی صلوات بفرستین خداجونم یازده ماه شد مامانی بیا توروخدابیایاامام رضا نی نیمو ازتومیخاممممم یاااخدا
توروخدا راهنماییم کنید من ازاین ب بعد چجوری زندگی کنم کاش یکی پیدا شه درک کنه حالمو

عزیزم افسردگی بعد از زایمان داری،حتما برو پیش مشاور

چون میگی قبلا اینقد عصبی نبودی

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

برو یه مدت خونه مامانت بمون یه مدت از هم دور باشین ، اینم بگم چرا بعضی از پرستارا این مدلی شدن من ماه سوم درد داشتم شیاف گذاشتم رفتم بیمارستان نگو شیاف برگشته اندازه یه سکه روی تخت گفتن کیسه آبت پاره شده باید بستری بشی برا کورتاژ الان دو ماهه میگذره ولی اونقدر رو روحیم تاثیر گذاشته که نگو ، حالا بیمارستان خصوصی شهرمون بود اینو گفتم که همه اینت تاثیر میذاره شما هم سختی کشیدین یه مدت بگذده همچی خوب میشه نگران نباش

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

ببخشش ؛ شعور کافی رو نداره خانوادشم یادش ندادن ؛ بیشعور فحش نیست ؛ شعور میشه درک معرفت ادب مهربانی ک بعضی ها ندارن ؛ دست خودش نیست نداره نمیدونی احترام به بزرگتر چیه و .... مهم خودتی و پسرت ؛ مادرتم درک میکنه ؛ حالا شیر داری؟؟

برو یه مدت خونه مامانت بمون یه مدت از هم دور باشین ، اینم بگم چرا بعضی از پرستارا این مدلی شدن من ما ...

کورتاژت کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشش ؛ شعور کافی رو نداره خانوادشم یادش ندادن ؛ بیشعور فحش نیست ؛ شعور میشه درک معرفت ادب مهربانی ک ...

نه شیرندارم انقدرم ازش ددگیرم که ناراحت نمیشم از حرفی گ بهش زدین چون دارین دزست میگین