2777
2789

ببین من عمل کردم بدترین اشتباه عمرم اولا که عملش دو مرحله ایه دوما دردش صد برابر سنگ انداختنه فقط مایعات بخور طناب بزن

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عسل سیاهدانه بخور هر دوازده ساعت . اگرم درد داری هر چهار پنج ساعت بخور. مقدارشم یک قاشق چای خوری . مقل لیزر عمل میکنه و سنگتو خرد میکنه. در کنارش مایعات و ویتامین سی زیاد بخور و تحرکم داشته باش. طرز تهیه عسل سیاهدانه هم اگه نمیدونی بگم

پوست هندوانه رو خورد کن متوسط نه خیلی ریز کمی هم از خود هندوانه بریز و نصف لیوان اب. زیر گازو کم‌کن بزار ۱یا ۲ساعت بپزه . بهد با گوش کوب لهش کن و صاف کن اگر دیابت نداری کمی هم عسل بریز. ۳روز روزی یه لبوان بزرگ بخور. عالیهه

اگر هم سنگت بزرگه و داخل کلیه هست سنگ شکن با لیزر بدون درد و بستری عالیه. مثل تخت سیتی اسکن ۳۰ دقیقه دراز میکشی و لیزر میزنن از روی بدن یه سرم هم بعدش میزنی و میری خونی سنگ های ریز شده بقدری ریز میشه که بدون درد تا ۳روز بعد دفع میکنی