2777
2789
عنوان

مارک جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9729 بازدید | 119 پست
سلام  ممنون چطوری بفهمم اصله یا ن؟ب چیش توجه کنم پس؟

برای مثال الان بوش داریم رو جعبه اش بزرگ زده المان

همه مشترها همین المان رو میبینند میگن اصله تمام میخرند بعد چند ماه استفادن میفهمند چینی هستش 

برای اینکه بفهمید اصل چیزی غیر نوشته بزرگ المان رو جعبه دنبال نوشته PRC رو جعبه بگردید بیشتر وقت ها زیر جعبه این نوشته چاپ میشه اگه این نوشته رو جعبه بود یعنی چینی هستش اگه نبود اصله

این نوشته رو جای میزنند زیاد تو چشم نباشه

قبلا چین میزد med in china دیدن مردم با دیدن چین زیاد طرفش نمیرند اومد کرد PRC که معنیش میشه جمهوری خلق چین

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
عزیزم موقع خرید از خود فروشنده لوازم خونگی مشورت بگیر من چرخ گوشت و آبمیوه گیرم مارک فیلیپس گرفتم خ ...

ممنون خیلی خوب بود نظرت. چرخ خیاطیم میگیرم کاچیران و ژانومه و سینجر خوب نیستن؟شاید بعدنا کلاس خیاطی برم میخوام چرخ خوبی بخرم ک ب درد بخوره

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لوازم برقیای بزرگمو همرو سامسونگ گرفتم بعلاوه جاروبرقی کوچیکام هر کدوم یه چیزن مثلا پلوپزم پارس ...

ممنون عزیزم.ما کریستالو برا مهمون استفاده میکنیم ولی خب بی استفاده نیس.اتوت خوبه؟راضی هستی؟

بدترین حالتم اینه همین بوش قلابی رو با قیمت اصل به مردم میندازن

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
نه عزیزم یزدی نیستم حدود دوماه پیش باهمسرم بخاطر یه معامله اومدیم یزد از اقایی که سوار ماشینش شدیم ت ...

عزیییزم خودتون خوش برخورد بودین که متقابلا خوش برخوردی دیدین

لطف دارین بازم تشریف بیارین😉💜💜💜💜

فقط بااون اقاهه که معامله کردیم یکم به مشکل خوردیم ونامردی درحقمون کرد ولی بقیه یزدیا عالی بودن  ...

سلامت باشین خوبی از خودتونه

عزیییزم خودتون خوش برخورد بودین که متقابلا خوش برخوردی دیدین لطف دارین بازم تشریف بیارین😉💜💜💜💜

فدای تو بشم عزیزجان مثلا واسه یه مسئله ای پول کم اوردیم اقای سردفتر توی یزد اصرارکه من بهتون میدم شما اینجا غریبین رسیدین شهرتون واریزکنین یا بهمون اش یزدی داد خوردیم 🌹🌷ازاون موقع بود که فهمیدم میشه ادمیم دید که به موقعیت اجتماعی و مالی رسیده باشه ولی خاکی باشه 

برای مثال الان بوش داریم رو جعبه اش بزرگ زده المان همه مشترها همین المان رو میبینند میگن اصله تمام ...

😮😮😮😦😦😦ممنون تازه فهمیدم

مرسی واقعا خیلی کمک کردین 💙

😮😮😮😦😦😦ممنون تازه فهمیدم مرسی واقعا خیلی کمک کردین 💙

خواهش میکنم سرکار خانم

من جهیزیه خودم عرشیاست الان ۶سال دارم استفاده میکنم و خداروشکر راضی ام.

ممنون عزیزم.امیدوارم نمایندگیشو پیداکنم😘

فدای تو بشم عزیزجان مثلا واسه یه مسئله ای پول کم اوردیم اقای سردفتر توی یزد اصرارکه من بهتون میدم شم ...

خدانکنه عزیزم.

شولی بوده پس.نوش جان

بله آدم خوب و بد همه جا پیدا میشه💟💟

من چای ساز.همزن کاسه ای.ساندوچ ساز.ترازو دیجیتال. چرخ گوشت.ی غذا ساز 30کاره ک آبمیوه گیری و مخلوط کن و رنده و اینا داره.زودپز .سرویس قابلمه استیل.اتو . جاروبرقی.سرویس قاشق اینارو یادمه دلمونتی گرفتم بزرگا یخچال و ظرفشویی و لباسشویی و تلویزیون سامسونگ. فرو گاز مسترپلاس.هواپزمم مارکش یادم نیس استفاده نکردم ازش.

سرویس کریستالم واسه اماراته زیاد گرون نخر 

سرویس آرکوپال بگیر برای مهمونای خودمونی و خودت

ی چینی ام اگه شد بردار

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏