2777
2789
عنوان

مارک جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9729 بازدید | 119 پست

من خودم پارسال جهیزیه خریدم

تجربم اینه وسایلی که زیاد استفاده میشه مث جاروبرقی،ظرفشویی،لباسشویی یا حالا هر لوازم برقی که خودت میدونی استفاده داری رو بهترین مارک بردار

اما وسایلی که کلا استفاده نمیکنی مارکای معمولی چون واقعا دکورین 😂من که بیشتر لوازم برقیامو حتی یکدفعه هم استفاده نکردم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چای ساز.همزن کاسه ای.ساندوچ ساز.ترازو دیجیتال. چرخ گوشت.ی غذا ساز 30کاره ک آبمیوه گیری و مخلوط کن ...

ممنون.

چینی و اوپالو میگیرم کرییتالم فقط میوه خوری و شیرینی خوری و آجیل خوری و شکلات خوری و پارچ و لیوان و فنجون میگیرم پیاله پیش دستی و ایناشو نمیگیرم.غذاسازت چ مارکیه؟شنیدم اینایی که چندتاکارو میکنه خوب نیس؟البته اکثر غذاسازا مخلوط کن و آسیابم دارن فک کنم

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤
اره عزیزم.موافقم

من سرخ کن و اسپرسو ساز و ساندویچ میکر وبخار پز و....خیلی وسایل دیگه رو که حوصلم نمیکشه بنویسم حتی یکبارم استفاده نکردم از پارسال تا حالا 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من خودم پارسال جهیزیه خریدم تجربم اینه وسایلی که زیاد استفاده میشه مث جاروبرقی،ظرفشویی،لباسشویی یا ...

متوجهم چی میگی ولی آخه بهترین مارکم هزینش برام زیاده.ممنون

ممنون. چینی و اوپالو میگیرم کرییتالم فقط میوه خوری و شیرینی خوری و آجیل خوری و شکلات خوری و پارچ و ...

لازم نیس گرون برداری پارچ و لیوان دم دستیو ارزون بگیر 

کاسه و پیشدستیم فقط تو عید استفاده میشه ک بگیری نگیری مهم نیس برای من دلمونتی از آبمیوه گیر و مخلوط کن و آسیابش استفاده کردم از بانه گرفتم برام به صرفه در اومد

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

دقیقم منوفقط چای ساز اتو ابمیوه گیری

فقط دکورن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پارس خزرم خوبه خالم ی چیزاییشو داره سعی کن گرون نخری منم اینا رو ک گفتم برات از بانه خریدم بجز بزرگا

جاروبرقیش خودمون داریم خاهرمم داره خوب بوده تا حالا چرخ گوشتشم فک میکنم داریم بد نبوده ولی بقیه چیزا رو یخورده سردر گمم.مرسی عزیز

متوجهم چی میگی ولی آخه بهترین مارکم هزینش برام زیاده.ممنون

آره الان تو این گرونی مهم نیس اصلا فشار نیار 

بزرگا بیشتر مهمن ک هزینه میکنی براشون میگن داره میاد پایین وسیله ها یخچال و لباسشوییت مثلا دقت کن ظرفشوییم واجب نیس اگه همسرتم کمک میکنه اون بگیره اگه داره 

جاروبرقیش خودمون داریم خاهرمم داره خوب بوده تا حالا چرخ گوشتشم فک میکنم داریم بد نبوده ولی بقیه چیزا ...

چرخ گوشت و جارو و پلوپزش خوبه اطرافم دیدم

اگه سر در گمی برو سایت نوعروس از نازگل بپرس هرچی میخوای عالی راهنمایی میده