2777
2789
عنوان

مارک جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9729 بازدید | 119 پست
من ک خدا خودش میدونه واقعا تمام تلاشمو دارم میکنم ک ب ساده ترین شکل ممکن برم خونه ی بخت.امیدوارم خود ...

خدا میرسونه خدا شاهده دستمون خیلی خالی بود واسه جهاز خدا تیکه تیکه رسوند 

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عضو شو برو تو تاپیک تایپ کن و ارسال تجربیات بچه هام هست

عضوم

چیزم یادم رفته چیه اسمش...

راستش یخورده درهم برهمه نوعروس

اینجا شسته رفته تره نسبت ب اونجا😂

ممنون

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارس خزر:

سشوار،ابمیوه گیری تایگر،اسیاب چیلی،مخلوط کن +غذاساز سایا،جاروبرقی ۲۲۰۰،پلوپز تیان،سرخ کن ناگت،چرخ گوشت ۱۴۰۰،پنکه 

اینها رو دارم عالین قیمتشونم مناسبه

کمتر از آهو که نیستم     میشه ضامنم بشی؟
نه من گرانیت ندارم ی استیل دارم دلمونتی ی سرامیک دارمwmf

آهان ببخشید هی میپرسم گیج شدم از پس پستا رو یکی یکی خوندم جواب دادم.

خدا میرسونه خدا شاهده دستمون خیلی خالی بود واسه جهاز خدا تیکه تیکه رسوند  ان شاالله خوشبخت بشی ...

خداروشکر.توهم انشاءالله خوشبخت بشی عزیزم.ممنون.

پارس خزر: سشوار،ابمیوه گیری تایگر،اسیاب چیلی،مخلوط کن +غذاساز سایا،جاروبرقی ۲۲۰۰،پلوپز تیان،سرخ کن ...

همشون پارس خزره؟ممنونم

سلام گلم 

چه پروسه ی جالبی بود خرید جهاز ، قدرشو بدون ،، منم تازه عروسم قطعا تجربیاتم به دردت میخوره .

من نصف جهزمو تو گرونی خریدم ولی از تجربیات همه ی فامیل که حدود ۷_۸ تا دختر بودن استفاده کردم .

اول از همه اینکه سعی کن اول جنس های اصلیه جهازو مثه یخچال و ماشین لباسشویی و گاز رو بخری ، اینجوری هم استرست از لحاظ مالی خیلی  کم میشه و خیالت راحت تره چون تو چشم ترن .

ماشین لباسشویی سامسونگ عااالیه قیمت حدود ۵ تومن

ظرفشویی هم سامسونگ و هم الجی 

یخچال خارجی سامسونگ (بوش سرسام آوره قیمتش !) ؛ و یخچال ایرانی بهترین برند الکترواستیله در حال حاضر 

جارو برقی بوش و فیلیپس فوق العادن ، اما من و مامانم جفتمون از این درجه ای ها خریدیم (کل تنظیمات تفاوت  مکش رو یه دکمس ) که بعد یه هفته داغون شد و رو ماکسیمم موند ! یعنی دیکه چن تا مکش مختلف عملا حذف شد و الان جهت تعمیر تو نمایندگیه !

بجای غذاساز که خیلی گرونه و خیلی از امکاناتش به درد نمیخوره ، یه آبمیوه گیریه سه کاره بخر که هم ارزونتره هم کاربردی تر . من پاناسونیک گرفتم چون مامانمم داشت و خیلی راضی بود ؛ آبمیوه گیری و مخلوط کن و آسیاب داره و بر خلافِ اکثر ِچند کاره ها مخلوط کن و آسیابش شیشه ای هست ، در صورتی که الان اکثر برندا شیشه نمیزنن متاسفانه !

پلوپز و آرامپز و گوشت کوب برقی و غذاساز و سرخ کن اضافیه !!!

ماکروویو هم سولار دام الجی و سریه سامیه سامسونگ عالیه ، 

یه ست دم دستی آرکوپال برا سرو غذا بگیر . سرویس مهمون ، چینی زرین طرحای خیلی قشنگ اونم با درجه ی ممتاز داره . من چینی زرین گرفتم .

سرویس قابلمه هم گرانیت بهتر از سرامیکه ، سرامیک اصلا نخر ، زود ترک میخوره ، حالا قیمتای مختلف تو بازار هست .

میوه خوری و شیرینی خوری هم الان از اینایی که پایه فلزی دارن مد شده ، هم قشنگه و هم قیمتش فرقی نداره.

سرویس مبل هم راحتی بخر ، شیک و بصرفه تره 

برای سرویس تختت عسلیه پاتختی رو حذف کن چون هم جاگیره هم اقتصادی تره :)

فرش های مشهد و کاشان عااالین ، بخصوص نگین مشهد اگه قیمت پایینتر میخوای هم داره میتونی ۵۰۰ یا ۷۰۰ شونه بخر

آ

سلام گلم  چه پروسه ی جالبی بود خرید جهاز ، قدرشو بدون ،، منم تازه عروسم قطعا تجربیاتم به دردت ...

سلام عزیزم

خیلی از چیزایی که گفتینو ک اصلا قرار نیس بخرم اونا ب کنار ولی غذاسازو فک میکنم احتیاج پیداکنم یهش.ممنون در کل 💚💛💜💙

بله خانم جان مدلهاشونم نوشتم که سردرگم نشی اگر تونستی اومدی تهران نمایندگیش تو نارمک خ بهرامی خیلی ...

ممنون.ب هیچ وجه امکان سفر ندارم ولی نمایندگیش تو یزدم هست صددرصد

سلام گلم  چه پروسه ی جالبی بود خرید جهاز ، قدرشو بدون ،، منم تازه عروسم قطعا تجربیاتم به دردت ...

ببخشید جاروبرقیتون چ مارکیه؟