سلام گلم
چه پروسه ی جالبی بود خرید جهاز ، قدرشو بدون ،، منم تازه عروسم قطعا تجربیاتم به دردت میخوره .
من نصف جهزمو تو گرونی خریدم ولی از تجربیات همه ی فامیل که حدود ۷_۸ تا دختر بودن استفاده کردم .
اول از همه اینکه سعی کن اول جنس های اصلیه جهازو مثه یخچال و ماشین لباسشویی و گاز رو بخری ، اینجوری هم استرست از لحاظ مالی خیلی کم میشه و خیالت راحت تره چون تو چشم ترن .
ماشین لباسشویی سامسونگ عااالیه قیمت حدود ۵ تومن
ظرفشویی هم سامسونگ و هم الجی
یخچال خارجی سامسونگ (بوش سرسام آوره قیمتش !) ؛ و یخچال ایرانی بهترین برند الکترواستیله در حال حاضر
جارو برقی بوش و فیلیپس فوق العادن ، اما من و مامانم جفتمون از این درجه ای ها خریدیم (کل تنظیمات تفاوت مکش رو یه دکمس ) که بعد یه هفته داغون شد و رو ماکسیمم موند ! یعنی دیکه چن تا مکش مختلف عملا حذف شد و الان جهت تعمیر تو نمایندگیه !
بجای غذاساز که خیلی گرونه و خیلی از امکاناتش به درد نمیخوره ، یه آبمیوه گیریه سه کاره بخر که هم ارزونتره هم کاربردی تر . من پاناسونیک گرفتم چون مامانمم داشت و خیلی راضی بود ؛ آبمیوه گیری و مخلوط کن و آسیاب داره و بر خلافِ اکثر ِچند کاره ها مخلوط کن و آسیابش شیشه ای هست ، در صورتی که الان اکثر برندا شیشه نمیزنن متاسفانه !
پلوپز و آرامپز و گوشت کوب برقی و غذاساز و سرخ کن اضافیه !!!
ماکروویو هم سولار دام الجی و سریه سامیه سامسونگ عالیه ،
یه ست دم دستی آرکوپال برا سرو غذا بگیر . سرویس مهمون ، چینی زرین طرحای خیلی قشنگ اونم با درجه ی ممتاز داره . من چینی زرین گرفتم .
سرویس قابلمه هم گرانیت بهتر از سرامیکه ، سرامیک اصلا نخر ، زود ترک میخوره ، حالا قیمتای مختلف تو بازار هست .
میوه خوری و شیرینی خوری هم الان از اینایی که پایه فلزی دارن مد شده ، هم قشنگه و هم قیمتش فرقی نداره.
سرویس مبل هم راحتی بخر ، شیک و بصرفه تره
برای سرویس تختت عسلیه پاتختی رو حذف کن چون هم جاگیره هم اقتصادی تره :)
فرش های مشهد و کاشان عااالین ، بخصوص نگین مشهد اگه قیمت پایینتر میخوای هم داره میتونی ۵۰۰ یا ۷۰۰ شونه بخر
آ