2777
2789
عنوان

مارک جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9729 بازدید | 119 پست

من لوازم برقیای بزرگمو همرو سامسونگ گرفتم بعلاوه جاروبرقی

کوچیکام هر کدوم یه چیزن

مثلا پلوپزم پارس خزره،اتو تفال،چرخ خیاطیم کاچیرانه و...

سرویس کریستالمو اصلا استفاده نمیکنم و پشیمونم که چرا خریدم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ب نظرم وسایلاتو تاجایی که میتونی ساده و بدون گل و تراشه بگیر منظورم سرویس پذیرایی وچینی من که سرویس ...

آره منم فقط ضروریاشو میخوام بگیرم ک هم خیلب گرون نشه و هم بی استفاده خاک نخوره غذاسازم میخوام بگیرم.ممنون عزیزم

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون .شما یزدی هستین؟

نه عزیزم یزدی نیستم حدود دوماه پیش باهمسرم بخاطر یه معامله اومدیم یزد از اقایی که سوار ماشینش شدیم تا اقایی که توی دفترخونش رفتیم تافروشنده ی  سوپرمارکت چمیدونم رستوران همه عالیییی بودن عالی ببین برخورد نه ها که مثلا گرم بگیرن یه چیزی فراتر ازاون 

من که تصمیم گرفتم مادر و خاله هام هر وسیله خوبی گرفتن و امتحانشو پس دادخ همونو بگیرم مدل جدیدش  ...

آره خب ولی خاله هام خیلی ساله ازدواج کردن و تقریبا چیز جدیدی نمیگیرن و قدیمیا رو دارن هنوز.ممنون عزیزم

آره منم فقط ضروریاشو میخوام بگیرم ک هم خیلب گرون نشه و هم بی استفاده خاک نخوره غذاسازم میخوام بگیرم. ...

خوهاش میکنم فقط یه جوری بگیر حالا که داری تو این گرونی میگیری حداقل تا چندسال اینده رو بورس باشه و قدیمی نشه خواستی بگو تا کمکت کنم

تو جاروبرقیا خودم بوش دارم ک محشره زیمنس هم تعریفشو شنیدم  ولی بوش حرف الو میزنه

پس جارو برقی بوشو تقریبا همه تایید کردن.ممنون

سلام امیدوارم شب خوبی داشته باشید اقا هستم قبلا هم درباره مارک لوازم برقی گفتم سعی کنید هر جنسی ...

سلام 

ممنون

چطوری بفهمم اصله یا ن؟ب چیش توجه کنم پس؟

وسایل کاربردی رو بگیر. یخچال و لباسشویی و ظرفشویی لازم نیست حتما مارکش ست باشه. لباسشویی های ال جی خ ...

عرشیا خوبه؟پول دوو رو ندارم واقعیتش وواحتمالا بزرگارو ایرانی بگیرم ولی کوچیکایی ک نوشتی فقط ساندویچ سازومیگیرم چون استفاده میکنم