2777
2789
عنوان

مارک جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9729 بازدید | 119 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک  ویداس من پلوپز و پنکه دارم خداروشکر خیلی راضیم برقیا رو ببین قیمتا چ جوریه بعضی لوازم بخا ...

آهان چشم مرسی گلم

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤

سلام امیدوارم شب خوبی داشته باشید اقا هستم

قبلا هم درباره مارک لوازم برقی گفتم

سعی کنید هر جنسی که میخرید چینی نباشه 

به مارک‌ های قلابی توجه کنید خیلی از جنس های بازار چینی هستن ولی رو اونها زده المان.فرانسه.ایتالیا

چک کنید حتما اصل باشه و فقط به نوشته بزرگ المان یا غیره رو‌ جعبه توجه نکنید

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
من‌تقریبا همه رو یه مادک خریدم  بزرگام مثل ماشین ظرفشویی لباسشویی.یخچال.تی وی .ماکروفر .جاروبر ...

آهان منم همینطور فک میکردم ک نهایتا دوتا سه تا مارک باشن.ممنون از راهنماییت

عزیزم جی باستو feller بگیر بقیه رو پرشیا بگیر لوازمیو‌که قابل استفاده س بگیر اما مارک خوب 

انشاءالله یادم بمونه .مرسی عزیزم

آهان منم همینطور فک میکردم ک نهایتا دوتا سه تا مارک باشن.ممنون از راهنماییت

منم حساس بودم رو این موضوع واسه همین سعی کردم زیاد مختلف نباشه .خوشبخت بشی عزیزم

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
من تا دوهفته دیگه وقت دارم که بخرم هرکی تونست و تجربه ای داشت کمک کنه😣

وسایل کاربردی رو بگیر. یخچال و لباسشویی و ظرفشویی لازم نیست حتما مارکش ست باشه. لباسشویی های ال جی خیلی خوبه ولی یخچال و ظرفشویی من دوو دارم و خیلی راضی ام. اگه هزینه ش برات مهم نیست که هیچ ولی اگه برات مهمه الکی پول جای بوش یا زیمنس نده. جاروبرقی و آبمیوه گیری و چرخگوشت و اینجور چیزا هم مارک عرشیا خوبه. رنده برقی و ساندویج ساز و آرام پز و سرخ کن و پلوپز اگه استفاده نمیکنی نگیر الکی فقط جاتو تنگ میکنن.

من چند سال پیش جهازیه که خریدم وسایل برقی از مارک های مختلف بود چون فروشنده گفت به عنوان مثال یخچال ...

آهان پس اینطور....

ممنون 💜

عزیزم موقع خرید از خود فروشنده لوازم خونگی مشورت بگیر

من چرخ گوشت و آبمیوه گیرم مارک فیلیپس گرفتم خیلی ازش راضیم

جاروبرقیمم مارک پاناسونیک ساخت مالزی واقعا عالیه

چایی ساز و همزنم مارک خوبی نیست چون کادو ولی شنیدم چایی ساز مارشال مارک خوبیه

اگه چرخ خیاطی هم میخوای بخری و اگه کار با حرفه ای ها رو بلد نیستی ساده بخر که بتونی استفاده کنی اونم مارک مارشال خوب

زودپز برقیمم مارک خود جی پاس البته الان مدلای جدیدتری اومده ولی مال من از این قدیمیاس و ازش راضیم

امیدوارم تجربیاتم به کارت بیاد

بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...