2821
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 71 پست

منم سال اول که عروس بودم..مهمونی دادن یلدا

.خیلی بریز بپاش کردم..اونموقع کمپین و اینا نبود..اطرافیانمم هنوز ادم بودن🛑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزدلم اره خب درگیرم فقط.الان بهتر شده..خیلی میام سایت..هانا خوبه گلم..خوابه💋

اوووخییی هانا کوووچووولو😍😍الان بهتر میتونی کاراتو انجام بدی چهاردستو پا بره وااااویلااااس😭😭😂😂

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕
اوووخییی هانا کوووچووولو😍😍الان بهتر میتونی کاراتو انجام بدی چهاردستو پا بره وااااویلااااس😭😭😂😂

واای من همه ش حسرت اون روزا رو میخورم..مامانم میگه بدبخت خبر نداری قراره چه بلایی به سرت بیاد😓😓😓😓

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
پسته کیلو200 تومن کی قراره بخوره شب یلدا😂

تخمه و کشمش هم میشه گذاشت... سمت پسته کسی نمیره😂😂

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

من فقط دسردرست میکنم بقیه چیزارومادرهمسرم میاره میان خونمون یلدایی میارن مثلابرام😂😂

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐
تخمه و کشمش هم میشه گذاشت... سمت پسته کسی نمیره😂😂

چیه بابا.خیلیم بد مزه ست😓😂

یلدارو دوست ندارم 

مطمئنم شوهرم زنگ میزنه مادرش وخواهرش اینا بیان خونه ما اونا راحت بشینن منم مثل کوزت همش کار کنم و ببرم و بیارم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
من فقط دسردرست میکنم بقیه چیزارومادرهمسرم میاره میان خونمون یلدایی میارن مثلابرام😂😂

عه چه عالی💋

یلدارو دوست ندارم  مطمئنم شوهرم زنگ میزنه مادرش وخواهرش اینا بیان خونه ما اونا راحت بشینن منم ...

چقد بد..نمیشه بحثی چیزی کنی این کارو نکنه؟