2821
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 71 پست
من تازه عروسم،امسال مادرم برام چله گی میاره، سوال منم هست،غیر از هندونه و انار، و آجیل، ژله سه رنگ ...

خیلییی چیزا هست برا درست کردن... 

تو اینستا هم بزنی هشتگ یلدا خیلی ایده میاد... 

ادم برفی با پشمک یا پفیلا

اجیل تزیین شده

کیک هندوانه ای

کوکی

ژله هندوانه با قالب ناودونی

اب نبات اناری

چیزکیک انار

مبتونی لواشک رو رولی کنی به سیخ چوبی بزنی یا به طرح گل رز دربیاری.... 

لبو

بلال ابپز شده رو به سیخ بکشی

کیک رو میتونی خورد کنی و روش شکلات اب شده بریزی و گردالی کنی

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین کافیه عزیزم..شیرینی هم بخرید و کمی تخمه و کشمش💋و شامم هر جی دوست داری

ممنون   

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

ماهر سال مهمون مامانم هستیم هرسال آجیل و میوه در کنارش انار هندوانه  انجیر وآلو خشک وراحتی میذاره ماهم شیرینی میبریم.شامم که مرغ و سبزی پلو میذاره.حالاگفتم امسال آجیل نذار ببینم چی میشه

خیلییی چیزا هست برا درست کردن...  تو اینستا هم بزنی هشتگ یلدا خیلی ایده میاد...  ادم برف ...

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
چرا؟یه بار خوردم🙈

نکن عزیز من.

بچه باقله ای میشه فاویسمی میشه درسته که تست داده نداشته اما میشه.حتی بوش نباید تو خونه باشه.حتی جایی ک میپزن بگو قبل رفتن تو هوای خونه عوض کنن

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
چقد حال دارید شما 😂چند روزه دارم کش میرم مادرشوهرمو بگم بیاد که امروز کلی خونه تمیز کردم زنگ زدم کا ...

😂😂😂😂خداوکیلی چه حسی بهت دست داد اون لحظه 😐

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
😂😂😂😂خداوکیلی چه حسی بهت دست داد اون لحظه 😐

هیچی لم دادم با خونه ام که برق افتاده حال کردمو یه چایی خوردم البته از این نیومدن هم ناراحت شدم چون من امروز اماده بودم شاید سر زده بیان 

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
2824
2823
2791
2779
2792