2821
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 71 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یلدارو دوست ندارم  مطمئنم شوهرم زنگ میزنه مادرش وخواهرش اینا بیان خونه ما اونا راحت بشینن منم ...

اگر این اتفاق افتاد اصلا  بخودت زحمت نده یا یگو غذا بخره خودش..یا اگر دیدی خیلی اوضاع خیطه ماکارانی ای چیزی درست کن با اب..و یکم سبزی..و میوه پرتقال..همین و وسلام..شوهرتم گفت جیزی نمیخوای..بگو نه همه چیز هست..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
میخوام سعیمو کنم که دعوت نکنه و مابریم خونشون خدا کنه کار خودشو نکنه

تو زودتر برو یه سر..بعد جلو شوهرت بگو راستی امسال ما شب یلدا میاییم اینجا..اینجوری تو عمل انجام‌شده قرار میگیرن همه شون

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یلدارو دوست ندارم  مطمئنم شوهرم زنگ میزنه مادرش وخواهرش اینا بیان خونه ما اونا راحت بشینن منم ...

😔😔😔واقعا بعضی وقتا میگم ازدواج چیه که همههه بهت تبریک میگن و ارزوی به پای هم پیر بشین میکنن... در صورتی که جز مسیولیت و دردسر چیزی نیس... 

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕
اگر این اتفاق افتاد اصلا  بخودت زحمت نده یا یگو غذا بخره خودش..یا اگر دیدی خیلی اوضاع خیطه ماکا ...

شوهرم قبول میکنه اونا پرتوقعن

همه میرن خونه بزرگترشون ما برعکسیم اونا میان خونه ما!!!

سال تحویل هم مادرش اینا خونه ما بودن!!

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
شوهرم قبول میکنه اونا پرتوقعن همه میرن خونه بزرگترشون ما برعکسیم اونا میان خونه ما!!! سال تحویل هم ...

واای باورم نمیشه😓😓😓

😔😔😔واقعا بعضی وقتا میگم ازدواج چیه که همههه بهت تبریک میگن و ارزوی به پای هم پیر بشین میکنن... در ...

واقعا دلم مجردیمو میخواد

شوهرم قبول میکنه اونا پرتوقعن همه میرن خونه بزرگترشون ما برعکسیم اونا میان خونه ما!!! سال تحویل هم ...

تو اهمیت نده..جلو توام غذاهای عالی و تزئین شده میذارن و پدیرایی خوب میکنن؟

من تازه عروسم،امسال مادرم برام چله گی میاره،

سوال منم هست،غیر از هندونه و انار، و آجیل، ژله سه رنگ

دیگه چی درست کنم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
واقعا دلم مجردیمو میخواد

اخ اخ گفتتتتی

شوهرمو دوست دارم اما اگه برگردم عقب تا اخر عمرم ازدواج نمیکردم وفقط عشقو حال دنیا رو میکردم

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕
من تازه عروسم،امسال مادرم برام چله گی میاره، سوال منم هست،غیر از هندونه و انار، و آجیل، ژله سه رنگ ...

همین کافیه عزیزم..شیرینی هم بخرید و کمی تخمه و کشمش💋و شامم هر جی دوست داری

تو اهمیت نده..جلو توام غذاهای عالی و تزئین شده میذارن و پدیرایی خوب میکنن؟

اصلا خیلی وقتا یه لیوان شربت میاره میده دست  شوهرم میگه بخور مادر!! 

اصلا خیلی وقتا یه لیوان شربت میاره میده دست  شوهرم میگه بخور مادر!!

واای😱😱من‌جات باشم یه بار دعوتشون میکنم افتصاح پذیرایی میکنم..که قشنگ داغون بشن