2821
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 71 پست
ما به کمپین نه به گرانی میپیوندیم😆 خیلی وقته تو این کمپینیم فقط نمیدونم چرا تموم نمیشه نکنه تنها ...

😂😂ماهم هستیم والا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما خانوادم میان اینجا تازه عروسم مثلا😂 قراره برای شام نه نفر مهمون داشته باشم بعدشام یه عالمه😐

چقد حال دارید شما 😂چند روزه دارم کش میرم مادرشوهرمو بگم بیاد که امروز کلی خونه تمیز کردم زنگ زدم کار داشت نیومد

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
پخله آجیل  انار  ژله انار  ژله بستنی هندونه میوه (پرتقال نارنگی سیب خیار لیموشی ...

عالیه😍😍

من و جاریم و خواهرشوهرامم قراره هرکدوم یکی دوتا چیز درست کنیم ببریم خونه مادرشوهرم سفره بندازیم

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

ما هیچی جشن نداریم یه پرتقالی اناری چیزی میخوریم مث هر شب 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
گیسو کم پیدایی حتما سرت شلوغه دختر نازت چطوره

عزیزدلم اره خب درگیرم فقط.الان بهتر شده..خیلی میام سایت..هانا خوبه گلم..خوابه💋

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عالیه😍😍 من و جاریم و خواهرشوهرامم قراره هرکدوم یکی دوتا چیز درست کنیم ببریم خونه مادرشوهرم سفره ب ...

آفرین البته پشمک و شیرینی یادم رفت

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

منم مامانمینا خونمون هستن انار و آجیل و شیرینی و  غذا هم احتمالا جوجه بدم

به سلامتی❤️

عزیرم خودتون خوردین خوسمزه ست؟

نخوردم تعریفشو خیلی شنیدن عزیزم💋💋

ما به کمپین نه به گرانی میپیوندیم😆 خیلی وقته تو این کمپینیم فقط نمیدونم چرا تموم نمیشه نکنه تنها ...

خخخخخخ... تنها نیستی گلم... ماها دسته جمعی قراره یه چیزی درست کنیم بریم خونه مادرشوهرم جمع بشیم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792