2777
2789
عنوان

بد جوری کینه ایم

255 بازدید | 22 پست

لطفا منو توجیه کنین هیچ چیز رو نمیتونم فراموش کنم بعضی از حرفای چند سالپیشو میگم همه تعجب میکنن 

یکی دلمو بشکنه ازش متنفر میشم 

و خوبی کسیرو اصلا یادم نمیره

چند وقت پیش یه تاپیک زدم خلاصه وار داستان زندگیمو گفتم کامل تویح دادم

من یه نامزدی ناموفق داشتم که به اجبار خانوادم بود 

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودتو مشغول کارای دیگ کن

از بیکاریته خواهر

ی شوهر وحشی مثل شوهر من اگ داشتی کینه مینه یادت میرف

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

همون جوری که انتظار داری دیگران توی رفتارشون باهات گذشت به خرج بدن و اشتباهاتت رو چشم پوشی کنن تو هم گذشت به خرج بده و کاری نکن هیچ کس جرات نکنه بهت بگه بالای چشمت ابروِ 

همین روند رو ادامه بدی آدم هایی که اطرافتن دوستت نخواند داشت و فقط تحملت میکنن چون هیچ کس از زندگی کردن و هم نشینی با آدمی که برای اطرافیانش تنش فکری به وجود میاره لذت نمیبره 

کمتر به دیگران سخت بگیر تو هم کللللللی اشتباه داری حتی اگر فکر کنی اینطور نیست

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چرا

اخه میدونی لاکچری تر از این خانوم که نیست نداریم 

اومد گفت شوهرت طلاقت داده در حالیکه من عقد نبودم 

توضیح دادم بعد خندید گفت نه دیگه شوهرت پست زده طلاقت داده زن شدی کسی نمیخوادت 

من ازش انتظار نداشتم این حرفارو بشنوم چون خیلی خودش میگه خیلی باکلاسه این خانوم 

میگفت تو زن شدی کسی نمیخواد تورو در حسرت شوهری ترشیدی بمیرم برات حالا  من خیلی از این خانوم کوچیکترم 22 سالمه 

اون 28 سالشه

اخه میدونی لاکچری تر از این خانوم که نیست نداریم  اومد گفت شوهرت طلاقت داده در حالیکه من عقد ن ...

چی بهش گفتی ک اینو گفت؟

ی چیز بدی ک اینجا هست وقتی یکی دردودل میکنه یکی دیگ سواستفاده میکنه میزنه تو سرش

چی بهش گفتی ک اینو گفت؟ ی چیز بدی ک اینجا هست وقتی یکی دردودل میکنه یکی دیگ سواستفاده میکنه میزنه ت ...

ماجرای خواستگارمو گفتم اونم گفت اینم نمیخوادت دیگه ترشیدی 

چند وقت بعد دیدم خودش نذرو نیاز میکرد یکی بیاد خواستگاریش به همه کباب بناب بده