2777
2789
واااای ایرانیااا بیچاره مشکل تغذیه دارن فوتبالیستا و والیبالیستای مارو با بقیه مقایسه کن  ما ح ...

واقعا راسته من امروز تو باشگاه داشتم جون میدادم 

بدنم خییلی کم میاره تغذیمون افتضاحه☹️😏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همش نگرانم مامانش اینا اگ اومدن خواستگاری ی چیزی بگن 😔 پسر خواهرشوهر ک جیزی نیس ی لقمه ی چپش میک ...

بزرگترا ک روشون نمیشه چون میدونن خوده داداششون منو خواست .ولی بچه هه میگه بقیه دلشون یخ میکنه دیگه .

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
نمیدونم پست قبلی گفتم دختر خالم با شوهرش قد بلندن من و شوهرم متوسط ولی هردومون از هم راضی هستیم ...

بار فیکس که دیگه فایده ای نداره تو سن کم اره منظورم نوجوانی ولی بعدش دیگه الکیه

خودشون کوتاهن ؟ ن بابا ۳۰ سانت بلند تره از من ... یعنی عشق مهم نیس فقط قد مهمه؟😭😭😭

عزیزم اتفاقا مردی که ۱۹۰ نمیره زنه ۱۹۴ بگیره که چون اون دیگه غوووله من صحبتم رو مردای قد کوتاه بود 

و سلیقه ای همه چی قد مهم نیست که مهم عشقه

اره بخدا من از ۱۵ سالگیم تا ۲۰ سالگیمووو تو چت روماااا در حال نظر سنحی بودم همه چی دستمه 😂😂😂

😰😰😰😰

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘