2789
منم اصلا مشکل ندارم خوشمم میاد اتفاقا ولی همش دلشوره دارم ک نکنه اون خیلی خوشش نیاد😓چن بار نامحسوس ...

مردااا دوست دارن زن بلندتر باشه مخصوصااا اوناایی که خودشوون کوتاهن براشون افتخاااره زن بلندتر داشته باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مردااا دوست دارن زن بلندتر باشه مخصوصااا اوناایی که خودشوون کوتاهن براشون افتخاااره زن بلندتر داشته ...

واقعا؟؟😵

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
من چووون فیلم خارجی زیاااد نگاه میکنم دقت میکنم اکثراا تو یه قد قامتن و مردای قد کوتاه اکثرا جذاب تر ...

اخه اونا نژادشون کلا بلنده دقیقا درسته حرفات تو اکثر فیلما همینه 

اگ مرد ۱۸۵سانت باشه زن هم ۱۷۰ب بالا رو حتما هستش 

نژاد اونا بلنده مثلا من ک ۱۷۴سانتم برای اونا خیلی بلند محسوب نمیشم 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
شاید دروغم نمیگن اطلاعاااات ندااارن واقعاااا  مثلا یه خانوووومی هی نشست پیش مامان من گفت پسرم ...

نمیدونم پست قبلی گفتم دختر خالم با شوهرش قد بلندن من و شوهرم متوسط ولی هردومون از هم راضی هستیم من چند بار تاحالا هی گفتم بلند تر بشم شوهرم میگه خییلی خوبی ولی اگه واقعا برات مهمه بارفیکس بزن ولی اصلا برام اهمیت نداره حالا آدم بره با قد بلند ولی یه آدم گند باشه خوبه؟؟؟

البته همه اینطور نیستن همه ی قد بلند ها خوشگل و جذابن گفتم که نریزید سرم😂منظورم برا اون حرف خوشبختی بود

بله واقعا بعضیا اطلاعات ندارن این ها همون هایی هستن ک با پول مدرک میگیرن

منم اصلا مشکل ندارم خوشمم میاد اتفاقا ولی همش دلشوره دارم ک نکنه اون خیلی خوشش نیاد😓چن بار نامحسوس ...

اگه ب روت اورد بگو مهم اينه ك ما همو دوست داريم،منم اوايل ازدواجم واسم ي جوري بود ولي الان اصلا مهم نيست،ميخوام بگم زندگي ب اينجور چيزا نيست مهم اينه ك با هم خوب باشيم،اگه همديگرو دوست دارين اينجور چيزا واستون مهم نباشه

دنيا اگر عدالت داشت مرد هم بكارت داشت💟
مردااا دوست دارن زن بلندتر باشه مخصوصااا اوناایی که خودشوون کوتاهن براشون افتخاااره زن بلندتر داشته ...

اره البته بعضیاشون برادر شوهر منم از زن قد بلند خوشش میاد اما زنش قدش کوتاهه

اخه اونا نژادشون کلا بلنده دقیقا درسته حرفات تو اکثر فیلما همینه  اگ مرد ۱۸۵سانت باشه زن هم ۱۷ ...

پس چرا یه جایی خوندم ایرانی ها از نظر قد بلند تر از بقیه کشور ها هستن؟؟دروغ بوده😨

اخه اونا نژادشون کلا بلنده دقیقا درسته حرفات تو اکثر فیلما همینه  اگ مرد ۱۸۵سانت باشه زن هم ۱۷ ...

اتفاقااا اکثر بازیگرای هالیووود که من دوسشون دارم قداااشووون رو ۱۷۵ هست 

امریکایی خیلی قد بلندن 

پس چرا یه جایی خوندم ایرانی ها از نظر قد بلند تر از بقیه کشور ها هستن؟؟دروغ بوده😨

شک نکن دروغ بوده 😂😂شاید تو اسیا منظورش بوده 

با اروپایی ها و امریکایی ها  و افریقایی ها غیر ممکنه

واااای ایرانیااا بیچاره مشکل تغذیه دارن فوتبالیستا و والیبالیستای مارو با بقیه مقایسه کن 

ما حتی بدنای خووبیم نداریم 

ضعیفیم

اتفاقااا اکثر بازیگرای هالیووود که من دوسشون دارم قداااشووون رو ۱۷۵ هست  امریکایی خیلی قد بلند ...

خب دگ منم همینو گفتم دگ گفتم اونا زناشون اکثرا بالای ۱۷۰هستن ولی رنج قد خانومای ما ۱۵۵تا۱۶۵سانته  اونجا ۱۶۵تا۱۷۵