2789
ولی داغ پوشیدن کفش پاشنه بلند به دلم مونده

منم هم قدم هر دو 174|5 ایناییم ...

.

اوایل ازدواج این هم قد بودن خیلی رو مخم بود ولی الان بعد 14|15 سال زندگی مشترک اصلا بهش فک نمیکنم بی اهمیته برام ...

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی تجربه ثابت کرده بعضیا الکی میندازن ۱۸۰ ولی طرف ۱۷۰ در اصل  من یه دوست دارم خودش ۱۵۸ ایناال ...

هرکس براساس تخیلات خودش متر میکنه دیگه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
ولی تجربه ثابت کرده بعضیا الکی میندازن ۱۸۰ ولی طرف ۱۷۰ در اصل  من یه دوست دارم خودش ۱۵۸ ایناال ...

واقعا نمیفهمم چرا باید قد رو دروغ بگیم؟قد خیلی کوتاه یا خیلی بلند مگه بده؟؟هردوتاش خوبه

هم خوبی داره هم بدی

من واقعا اصلا هیچ وقت برام مهم نبوده مرد حتما قدش خیلی بلند باشه نمیدونم چرا خیلیا دوس دارن 

مهم آرامش و خوشبختی زندگیه نه قد زن و مرد

البته هرکس یه نظری داره

خب باشه من الان تاپیک درمورد پروستات باشه باید برم نظر بدم وقتی پروستات ندارم؟😂😂😂خب نظر نمیدم&nbs ...

آی گفتی نمیدونم کی این موضوع رو یاد میگیریم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
وای خدارو شکر چقد مثل ما هست 😍😍😍😍فکر نیکردم خیلی زیاده تفاوت قدمون ترو خدا بگو بد دیده نمیشه ک ؟ ...

نه كسي چيزي نميگه،من خودم زياد اين تفاوت قديو دوست ندارم،ولي خوب شوهرمو خيلي دوسش دارم مهم نيست واسم

دنيا اگر عدالت داشت مرد هم بكارت داشت💟
خیلی خوووبه من احساس میکنم اینجوووری عشق بیشتره نمیدونم چراااا یه حس خوووبی میگیرم

والا اون اوایل ازدواج  که ادم داغه اینچیزا براش مهمخ بعدا عادی میشه ... ولی خب زن حداقل یه سر و گردن از مرد کوتاهتر باشه بهتره ... نه خیللللی کوتاه باشه نه هم بلند ..

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
واقعا نمیفهمم چرا باید قد رو دروغ بگیم؟قد خیلی کوتاه یا خیلی بلند مگه بده؟؟هردوتاش خوبه هم خوبی دار ...

شاید دروغم نمیگن اطلاعاااات ندااارن واقعاااا 

مثلا یه خانوووومی هی نشست پیش مامان من گفت پسرم نابغس هی از دستااااوردای پسرش گفت 

بعدم گفت به دومادت بگووو اگه کارمند میخوااد اینم یه مصاحبه بیاااد 

بعد شوهر من باهاش مصاحبه کرده بووود میگفت بخداااا تو ازووون وارد تر بوووری

شوهرم ک مشکلی نداره .خودمم اولا راحت بودم تا اینکه پسر خواهرشوهرم عوضی ۱۰ سالشه چندبار گفت چ قدت کوت ...

من همش نگرانم مامانش اینا اگ اومدن خواستگاری ی چیزی بگن 😔 پسر خواهرشوهر ک جیزی نیس ی لقمه ی چپش میکنی تو 😍😍😍بگو قدم کوتاه نیس داییت خیلی خوش تیپه 😂😍 بجه رو بیخیال بزرگتراش چیزی نگن 

دقیقااا منم طبق محاسبااات خودم ۱۷۰ ام ولی قد واقعیم ۱۶۷ که دکتر بهم گفته 😂😂😂

خب سه سانت میذاریم رو حساب خطا ولی ۱۶۰رو بگی ۱۷۰باهیچی نمیخونه😂

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
نه كسي چيزي نميگه،من خودم زياد اين تفاوت قديو دوست ندارم،ولي خوب شوهرمو خيلي دوسش دارم مهم نيست واسم

منم اصلا مشکل ندارم خوشمم میاد اتفاقا ولی همش دلشوره دارم ک نکنه اون خیلی خوشش نیاد😓چن بار نامحسوس ب روم اورده 

والا اون اوایل ازدواج  که ادم داغه اینچیزا براش مهمخ بعدا عادی میشه ... ولی خب زن حداقل یه سر و ...

من چووون فیلم خارجی زیاااد نگاه میکنم دقت میکنم اکثراا تو یه قد قامتن و مردای قد کوتاه اکثرا جذاب تررن

به خاطر همین مخم اوتومااات شده رو هم قد بووودن یا زن بلندتر باشه 😂