2789
من ۱۷۳..شوهرم ۱۷۸....اینجا همه شوهرا بالای ۱۸۵ هستن گویا😅😅

اينجا چرا همه شوهراشون قد بلندن همه بالاي ١٨٥ هستن.ماشالا! ما اين قداي كوتاهي كه ميبينيم بيرونن احتمالا توريستن امروز فردا ميرن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ۷ سانت از شوهرم کوتاه ترم  شوهرم پهنه من کشیده خودم احساس میکنم خیلی بهم میایم  دوست ...

🤨🤨🤨جالبه

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶
اخه اونایی که از شوهراشون بلندتر باشن کم پیدا میشن بخصوص با توجه به ژن ایرانی ها که متوسط قد خانوما ...

خب باشه من الان تاپیک درمورد پروستات باشه باید برم نظر بدم وقتی پروستات ندارم؟😂😂😂خب نظر نمیدم 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
خخخخ منکه نیم متری کوتاه ترم  شوهرم ۱۹۰  من ۱۶۰

وای تروخدا کسی چیزی نمیگه بیرون راحتی؟ دقیقا ما هم قدامون همینه من خیلیم خوشحالما ولی بعضی وقتا ی حرفی نیندازه وسط ک فکر نیکنم خیلی نگرانه کسی چیزی بگه 

ولی داغ پوشیدن کفش پاشنه بلند به دلم مونده

اخي♥️ولي خدارو شكر كن ك قدت خوبه،حالا من هميشه دوست دارم اسپرت بپوشم ولي شوهرم قدش بلند نميتونم،ما ادما هيچ وقت از خودمون راضي نيستيم😆

دنيا اگر عدالت داشت مرد هم بكارت داشت💟

ولی تجربه ثابت کرده بعضیا الکی میندازن ۱۸۰ ولی طرف ۱۷۰ در اصل 

من یه دوست دارم خودش ۱۵۸ ایناالست بعد همیشه میگفت دوس پسرش ۱۸۰ هست 

من دیدم پسررو یعنی خدا شاهده پسره از من که ۱۶۷ ام کوتاه تر بود

اره دیگه این کوتوله های تو خیابون همه شوهر منن😅😅😅

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
من واقعاااا احساس میکنم اینجووری با کلاس تره  من خیلی اینجووری دوست دارم

😍😍😂😂

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶
ولی تجربه ثابت کرده بعضیا الکی میندازن ۱۸۰ ولی طرف ۱۷۰ در اصل  من یه دوست دارم خودش ۱۵۸ ایناال ...

دقیقاااا فقط قدی ک دکتر تغذیه با دستگاه میگیره درسته 

من خودم فک میکردم ۱۷۳سانتم تا دوبار ک رفتم مطب تغذیه بهم گفتن ۱۷۴/۲سانت بعد ی دوست دارم با پاشنه پنج سانتی رو شونه های منه ب همه میگه ۱۷۰سانتم با هیچ منطقی نمیخونه طبق محاسبات اون من ۱۸۳سانتم 😂

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
وای تروخدا کسی چیزی نمیگه بیرون راحتی؟ دقیقا ما هم قدامون همینه من خیلیم خوشحالما ولی بعضی وقتا ی حر ...

شوهرم ک مشکلی نداره .خودمم اولا راحت بودم تا اینکه پسر خواهرشوهرم عوضی ۱۰ سالشه چندبار گفت چ قدت کوتاس .خیلی خجالت کشیدم ازینایی ان گ  بزرگتراشونم هیچی نمیگن . حالا بنظرت اگ یکدفه دیگه گفت چی بگم ؟؟؟

خیلی فکر کردم جواب خوبی نداشتم

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!