2777
2789

بلاخره رفتی🙂مردا مگه ب این راحتی میان اونم شوهرت 😐

میخواد بدویی دنبالش تا سه جلسه احضاریه میدن خودش حدود شیش تا نه ماه میطوله بعد دفعه بعدش دیگه میتونی ب زور بیاریش

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاخره رفتی🙂مردا مگه ب این راحتی میان اونم شوهرت 😐 میخواد بدویی دنبالش تا سه جلسه احضاریه میدن خو ...

واع یعنی نمیاد؟؟؟جلسه ی مهریه بوداااااا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
واع یعنی نمیاد؟؟؟جلسه ی مهریه بوداااااا

همین مهریه شوهر دختر داییم همینکارو میکرد نمیومد اخرشم دختر داییم مهریه بخشید و طلاق داد

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

ازت چی پرسید بگو منم اماده باشم؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
همین مهریه شوهر دختر داییم همینکارو میکرد نمیومد اخرشم دختر داییم مهریه بخشید و طلاق داد

نه من به هیچ عنوان نمیبخشم نفقمونده میتونم جداشم 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

حکم جلبشومیگیرم میندازمش زندان اموالشوتوقیف میکنم

ازت چی پرسید بگو منم اماده باشم؟

چیزخاصی نپرسیدفقط گفت مهریت چقدره چن ساله عقدین

چیزخاصی نپرسیدفقط گفت مهریت چقدره چن ساله عقدین

وا چه اسون

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
چیزی به اسم خودش داره؟؟؟ کارش دولتیه؟  یه وخ عدم تمکین نده

نه باکره ام حق حبس دارم اره ماشین داره باچن تاحساب...نه کارش آزاده