2777
2789
عنوان

رفتم دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 55 پست
فقط تو نیستی خودشم خسته میشه اونوقت صبور باش عزیزم بالاخره حل میشه به این فکر کن

ممنون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیومدنش به نفعته نفقه اجرایی میشه زودتر هم بهت میدنش ماشینش چقد میارزه؟

اره فک کنم دادگاه نفقه واسه ۱۵روزدیگس...زیادمدل بالانیست ۴۰ملیون تقریبا....حالاکه نیومده منظورش چی بوده؟میخوادخستم کنه؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
میخوادخستم کنه غیابی جداشم حتما😭😭😭😭

اصلا خسته نشو حال اینا رو باید گرفت وقتی خاستگار درست خسابی داشتی که پشت در بود و قطعی میخوادت ببخش و طلاق بگیر.وگرنه اصلا فکر طلاق رو نکن فقط مهریه.اینا خسیسن جونشون در میره واسه یه قرون.باید عذابشون داد.

اره فک کنم دادگاه نفقه واسه ۱۵روزدیگس...زیادمدل بالانیست ۴۰ملیون تقریبا....حالاکه نیومده منظورش چی ب ...

علی الحساب همونم بگیری خوبه 

کاش وکیل میگرفتی راحت ازش ماشینشو میگرفت فقط باید به نام خودش باشه

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
اصلا خسته نشو حال اینا رو باید گرفت وقتی خاستگار درست خسابی داشتی که پشت در بود و قطعی میخوادت ببخش ...

ممنون اخه نمیادکه امروزم نیومده بود مامانم خیلی ناراحته میگه عین خیالش نیست میخواداذیتمون کنه بعدشم معلوم نیست احضاریه ی بعدی کی واسشون بره دق میکنیم تااون موقع من مطمئن بودم میاد اخه واسه حل اختلاف سروقت میومدولی امروز نیومد

علی الحساب همونم بگیری خوبه  کاش وکیل میگرفتی راحت ازش ماشینشو میگرفت فقط باید به نام خودش باش ...

مرسی بدون وکیل نمیشه؟

نیاد به نفعته اتفاقا از نظر دادگاه مقصره

من دوس داشتم بیادبلکه نرم بشه دیگه کاربه توقیف واینانکشه 

به هر قیمتی؟پس برو به پاشون بیوفت بگو غلط کردم منو ببخشید بی عروسی بی خرج میام باهات زندگی میکنم هرچ ...

نه غلط کردن😡😡😡😡😡