2777
2789
عنوان

رفتم دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 55 پست
فاطمه جون یه ماشین و یه خونه رو توقیف نمیکنن من خودم دو ماهو نیمه جدا شدم همشو میدونم وکیل هم داشتم ...

اخه یه نفرازاشناهامون این کاروکرده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اخه یه نفرازاشناهامون این کاروکرده

شوهر منم یه ماشین داشت که من ازش گرفتم ولی توقیف نبود وکیلم تو منگنه گذاشت مجبور شد ماشینو بهم بده وگرنه یه ماشین و یه خونه رو اصلا توقیف نمیکنن.

مرسی خداجونم❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شوهر منم یه ماشین داشت که من ازش گرفتم ولی توقیف نبود وکیلم تو منگنه گذاشت مجبور شد ماشینو بهم بده و ...

اهان همسرتون جلسه های دادگاه مهریه رومیومدن؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
آره حتی جلسه اول رو هم اومده بود وکیلمم تعجب میکرد میگفت معمولا مردا جلسه اول رو نمیان 

چرامعمولانمیان؟؟؟شوهرمنم نیومده بود

چرامعمولانمیان؟؟؟شوهرمنم نیومده بود

میخوان اذیت کنن و کش پیدا کنه تا  زنو آسی کنن تا مهریشو ببخشه. مهریت چقدره؟ به من قاضی خیلی کم برید حالا اون موقع سکه انقدرا هم گرون نبود

مرسی خداجونم❤
میخوان اذیت کنن و کش پیدا کنه تا  زنو آسی کنن تا مهریشو ببخشه. مهریت چقدره؟ به من قاضی خیلی کم ...

اهان....نه من نمیبخشم ۱۵روزدیگه جلسه ی دادگاه نفقس اونم میتونه نیاد؟؟؟۲۱۴تاباکره ام...یعنی پیش قسطوکم برید؟

اهان....نه من نمیبخشم ۱۵روزدیگه جلسه ی دادگاه نفقس اونم میتونه نیاد؟؟؟۲۱۴تاباکره ام...یعنی پیش قسطوک ...

خیلی کم برید شش تا پیش قسط بود و چهار ماه یک سکه که بعدش بازم کم کردن شد پنج تا پیش قسط و پنج ماه یکی . خیلی بد بود .من توافقی تموم کردم سعی کن توافقی تموم کنی که دستت هم یه چیزی بگیره

مرسی خداجونم❤
خیلی کم برید شش تا پیش قسط بود و چهار ماه یک سکه که بعدش بازم کم کردن شد پنج تا پیش قسط و پنج ماه یک ...

من دوس ندارم جداشم 😔😔😔😔😔😔

من دوس ندارم جداشم 😔😔😔😔😔😔

منم دوس نداشتم شوهرم خودش خواست. 

خب چرا مهریه اجرا گذاشتی تاپیکاتو خوندم کاش اگه این دفعه زنگ زد یا پیام داد باهاش صحبت کنی پیش مشاور برید.

مرسی خداجونم❤
منم دوس نداشتم شوهرم خودش خواست.  خب چرا مهریه اجرا گذاشتی تاپیکاتو خوندم کاش اگه این دفعه زنگ ...

زنگ نمیزنه فعلامگه اینکه تودادگاه نفقه محکوم بشه...اخه چاره ای نداشتم