2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم مطمئنم  نور فرشته هم شبیه نور مهتابی و سفیده

من و داداشم همزمان دیدیم یعنی توهم نبود

از توی اتاق داداشم  رفت تو اتاق من کاملا سیاه بود قد و قوارش هم مثه یه مرد معمولی بود 

مامان بابام هم کنارمون بودن داشتن چایی میخوردن😐 

کلا اون خونمون جایه عجیبی بود

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من اعتقاد دارم کلا چون یکی از نزدیک ترین افراد بهم با این موضوع ی مدت درگیر بود واسه همین کلی میترسم

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      

ولی من واقعا دیدم خونمون یه زمانی توی مدرسه بود بخاطر شغل بابام بعد یه دبیرستان وحشتناک زیر کوه بود و اینم بگم که خیلی اذیتتون میکردن من کوچکترین اعتقادی نداشتم اما الان دارم حالا اگه دوست داشتی بیشتر بدونی بگید تا تعریف کنم

چیزایی تعریف میکردن ک مو ب تن ادم سیخ میکرد 

واقعا دوس ندارم یادم بیاد

ووووویییییی مور مورم شد  

دوسه روز بعد از عروسی خواهر عروس که یه دختر کوچیک داشت تو بیمارستان فوت کرد. وقتی پرسیدیم گفتن اینا ...

خب

من وقتی تنها میشدم و یا تنها میخوابیدم حسش میکردم بعضی وقتا موهام میکشید از خواب بیدار میشدم کل روز موهام درد میکرد 

یا دستاش رو میذاشت زیر سرم فکر میکردم شوهرمه ولی یهو یادم میومد شوهرم خونه نیست هول میکردم دستای عجیب و سیاهی بود یهویی غیب میشدن 

دسشویی ها لامپ نداشته و تاریک بوده. بعد این بنده خدا هراسون میاد و به اون یکی خواهرش میگه خواستم برم دسشویی درو که باز کردم دیدم یه پیرزن نشسته، شمع دست گرفته داشته آرایش میکرده. اینا هم میرن و هر چی می‌گردن چیزی پیدا نمیکنن. همون موقع حالش بد میشه و دقیقا دوسه روز بعد فوت کرد