2777
2789
عنوان

درحال جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 104 پست
مغرور خودخواه از خودراضی اصلا قبول نمیکنه ک مشکل داره بخوام بش چیزی بگم میزنه

ببین گلی من انقدررررررر در مورد پارانویید تحقیق کردم ک میتونم دفتر مشاوره بزنم در این زمینه، بااینکه رشتم روانشناسی نیست، انقدم مشاوره رفتم ک باور نمیکنی، چقد پولای بابامو خرج کردم. درکل بهت بگم درمان قطعی ک نداره، دارو باید بخورن در کنار روان درمانی، سنشون هم ک بره بالا تشدید میشه مشکلشون، اما اگه دارو بخورن و تحت درمان برن زندگی باهاشون قابل تحمله و خوب. اگر میتونی دکترش ببر. اگر نمیتونی و مثل شوهر من نمیاد دکتر، جداشو، من الان مراحل دادگاهم، اگه پزشکی قانونی تشخیص بده اختلال داره فک نکنم دیگه بچه رو بدن ب آون بعد هفت سال. از ی وکیل سوال کن. ضمن اینکه این اختلال ژنتیکیه یعنی اگه ادامه بدی دخترت میشه عین باباش، از 18سالگی خودشو نشون میده. بستگی ب خودت داره. من بااینکه یک ساله ازدواج کردم الان انقد حس وابستگی دارم ک حاضرم بچه نیارم اون بره تحت درمان ک قابل تحمل بشه ولی من برگردم. اما حتی مشاوره دادگاه هم ک روز اول حرف از صلح و آشتی زد وقتی فهمید پارانویا داره و یک جلسه دیدش گفت سریعا جداشو. من شوهرم تهدید ب قتلم میکنه

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه من همه جوره سرم قدم ازش بلند تره همه ميگن قيافت سر تره پدرم واردات داره يدونه دخترم جهازم همش ...

منم از همه نظر سرترم گلی. ولی حیف ک دیگه الان هیچی ازم نمونده. حتی خانوادمم داغون کردم

ببین گلی من انقدررررررر در مورد پارانویید تحقیق کردم ک میتونم دفتر مشاوره بزنم در این زمینه، بااینکه ...

وای انگار امشب چشمام باز شد . واقعا تمام مشکلات ما سرهمین مشکل شوهرمه ولی اون علنی به من شک نداشت ، نمیدونم قطعا شکاکیت رو چه جوری باید بفهمم ؟

ببین گلی من انقدررررررر در مورد پارانویید تحقیق کردم ک میتونم دفتر مشاوره بزنم در این زمینه، بااینکه ...

خودش قبول نداره تا حالا مشاوره هم نرفتیم چطور اثبات کنم

خدایا فقط تو از درون دلها اگاهی
وای انگار امشب چشمام باز شد . واقعا تمام مشکلات ما سرهمین مشکل شوهرمه ولی اون علنی به من شک نداشت ، ...

ببین من ی بار بالا سینه م زخم شده بود موقع رابطه متوجه زخم شد پیله کرد ک این چرا زخمه چی شد ک زخم شد چطوری زخم شد میگه دلیل قانع کننده بگو نمیخواست بفهمه ک شک داره مث خوره داش روحشو میخورد

عزیزم پارانویید درمان قطعی نداره هیچ دارو هم مصرف کنه بعدا اثر داروها باعث لرز دست و پا میشه و دچار افسردگی و.....

دوست من ی شب قبل عروسیش فکر کن ی شب قبل مراسم تالار و...... برگه پزشکی شوهرشو که کلا پسره و خاتواده ش مخفی کردن دید پارانویید هایپر سومنیا و.....

بدون کوچکترین درنگی عروسی بهم زد دو ماه تو شک بود بستری شد چون واقعا عاشق پسره بود ...

جدا شد الانم بهترین شوهر و زندگی داره

زندگی با پارانوییدی یعنی مرگ تدریجی 

ببین من ی بار بالا سینه م زخم شده بود موقع رابطه متوجه زخم شد پیله کرد ک این چرا زخمه چی شد ک زخم شد ...

اون به آدمها اصلا خوشبین نیست یعنی همش منفی میبینه . فقط در مورد من پیله خاصی نمیکرد .نمیدونم ، خودش میگفت خیلی عاشقتم و قبولت دارم 

الان دو ماه بیشتره موقع دعوا بهش گفتم برو اونم رفته و نیومده بعد هم که خواستم برگرده با هم حرف بزنیم فقط یه ربع اومد فحش داد و سروصدا کرد و رفت . واقعا زندگی با این ادم از مردن بدتره

خودش قبول نداره تا حالا مشاوره هم نرفتیم چطور اثبات کنم

ببین بهش پیشنهاد بدی بیاد دکتر نمیاد،  اگه میتونی با فریب ببرش ب بهانه اینکه افسرده ای  ولی ازقبلش با ی روان پزشک خوب مشورت کن و مشکلاتش رو بگو در جریان باشه، ببرش ببینتش و نظر قطعیشو بده. بعدم دادگاه مشاور داره تست میگیره پزشکی قانونی می‌فرسته، حتی اگه نیاد ب خاطر عدم همکاری اونا حرفتو قبول میکنن. اما خب هرچی بیشتر مدرک پزشکی داشته باشی ک بهتره برات چون ممکنه نیاد مشاوره دادگاه. این افراد باهوش و بی عقلن. من رگ خواب شوهرمو ب دست آورده بودم. از اونجایی ک حدس میزدم مشاوره دادگاه نیاد. قبلش بهش گفتم هرجلسه ای ک نیای دادگاه حق و ب من میده و خدافظ. اونم از ترس و برای اثبات اینکه من مشکل دارم داره میاد

وای انگار امشب چشمام باز شد . واقعا تمام مشکلات ما سرهمین مشکل شوهرمه ولی اون علنی به من شک نداشت ، ...

ی اختلال داریم ب اسم نارسيسم. یعنی اختلال خودشیفته. توی نت سرچ کن علائمش رو میاره. شاید شوهر شما این اختلال رو داره ک کمی با پارانوئید متفاوته. اونایی ک پارانویید دارن دائم تهمت میزنن

ببین بهش پیشنهاد بدی بیاد دکتر نمیاد،  اگه میتونی با فریب ببرش ب بهانه اینکه افسرده ای&nb ...

ما هنوز کارمون به دادگاه نکشیده ده روزه ک اومدم خونه بابام,تو این ده روز هیچ رابطه ای نداریم من بعضی اوقات دام میلرزه میگم برگردم اما خانواده م محااه قبول کنن