2777
2789
عنوان

درحال جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 104 پست
الان شما دادگاه ثابت کرد ک اختلال داره همسرتون,الان تو چمرحله ای هستید

هنوز ن گلی الان مشاوره های دادگاهم. من اول درخواست مهر کردم یعنی وکیل گرفتم. وکیل خوب باید بگیری. ب خاطر مهر داریم میریم مشاوره. اونجا اول حرف از آشتی زدن. مددکار پروندم گفت باشوهرت حرف زدم گفته راضیش کن برگرده من زنمو زندگیمو دوس دارم، بعد ک از مشکلاتم گفتم و گفتم ک مشاوره تشخیص پارانویید داده گفت پس هیچی جداشو، بازم بزار بیاد ببینیمش وقتی ی جلسه باهاش حرف زدن گفتن این خیلی مشکل داره و جداشو، حالا قراره ارجاع بدن ب پزشکي قانونی، او ونجا هم قطعا و صددرصد تشخیص میدن ک اختلال داره، یکی از دوستام میخواست جداشه گفت پزشکی قانونی حتی اختلال نمایشی رو هم میتونه تشخیص بده، چه برسه پارانویید، بعد با توجه ب درخواست عسرو حرج، یعنی زندگی طاقت فرسا، میشه جداشو. اگرهم احیانا قابل درمان باشه و شدتش کم باشه خب حداقل میتونید توی دادگاه بگید ک نمیره تحت درمان، تا بالاخره ی جوری مجبور ب درمان بشه، چون معمولا این افراد ب پزشک هم بی اعتمادن

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز . پارسال برای مهرم اقدام کردم و داراییشو به اسم خودم کردم . اما الان واقعا نمیتونم تو این بل ...

وایییی شوهر منم همینه. ن میاد ن طلاق میده. البته الان چهارماهه. 

ممنونم ازت ❤

شما اگه مهرتو گرفتی مشکلی ک نداری اگه بیش از شش ماهه ک باهم نیستید و نمیاد راحت میتونی طلاق بگیری، ی وکیل خوب بگیر راهنماییت میکنه، بعدم اگه پارانویید داشته باشه باتوجه ب عسرو حرج حق طلاق داری

من نمیتونم طلب مهر کنم مهرم عندالاستطاعه ست

ببین گلم اول تلاشتو برای درمانش بکن. اگر فایده نداشت بعد جداشو. درهرصورت تو حق طلاق داری. درمورد آینده بچت هم با توجه ب بیماری پدرش از وکیل سوال کن من اطلاعی دراین زمینه ندارم. اما برای اینکه خیالت  راحت بشه وارد مراحل قانونی بشی، تلاش کن پیش ی مشاور خوب یا روان پزشکش ببری اگه اونا گفتن بی فایدس ک معمولا میگن جداشو. بچت ب مشکل پدرش دچار میشه. این اختلال ارثیه گلم. وقتی هم از بچگی پدرش هی بزنتش بدتره

من نمیتونم طلب مهر کنم مهرم عندالاستطاعه ست

تلاشتو برای درمانش بکن. شاید درمان شد. شوهرمنو گفتن پارانویید حاد داره. شاید شوهر شما خوب شد. من برای طلاقم خیلییییی تحقیق کردم اما خب ب ندرت بودن خانومایی ک گفتن چندسال شوهرشون تحت درمان رفته و تحمل کردن و الان خوبه. بستگی ب شدتش داره 

شما اگه مهرتو گرفتی مشکلی ک نداری اگه بیش از شش ماهه ک باهم نیستید و نمیاد راحت میتونی طلاق بگیری، ی ...

کامل نگرفتم . میگه همینی که گرفتی رو هم پس بده تا بیام طلاقت بدم 

معلوم نیست این مدت کدوم قبرستونی هست ؟

دوست من شوهرش اختلال پارانوئید داشت بعد6ماه زندگی کردن ازش کلا جدا شد واقعا آدمای روانی هستن، چیزایی که برام تعریف کرد قلب سنگم به درد میاره من که دیگه آدمم. میگفت:داستان زندگی من دقیقا عین فیلمِ مًـلی و راه های نرفته اش هست... 😞

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

منم همینجور بودم. جوری اعتماد ب نفست رو ازت میگیرن ک فک میکنی مشکل از توه. من ک شوهرم علنی و آشکارا ...

اووووه 😢😢عزیزم من یه فامیلامون در چهل سالگی جدا شد با سه تا بچه هنوزم خواستگار داره چ فکری میکنی واقعا؟؟

معلومه ک کیس خوب برات میاددد نگران ایندت نباش فداتشم..

بنظرم جدا شد عمرت داره تلف میشه فقط 😔😔😔

کامل نگرفتم . میگه همینی که گرفتی رو هم پس بده تا بیام طلاقت بدم  معلوم نیست این مدت کدوم قبرس ...

شوهر منم همینه. منم گاهی اوقات میگم این معلوم نیس با چندنفره. خیلی خودتو درگیر اینا نکن. اگه تصمیم ب طلاق داری باخیال راحت پیش برو اگه واقعا اختلال داره مجبور نیستی مهرتو پس بدی ک طلاقت بده. اینا معمولا خسیسن. منم میدونم نوددرصد اصرار شوهرم ب صلح ب خاطر مهریه هس. اگه بگم بیا توافقی جداشیم احتمال زیاد توی این شرایط قبول کنه

دوست من شوهرش اختلال پارانوئید داشت بعد6ماه زندگی کردن ازش کلا جدا شد واقعا آدمای روانی هستن، چیزایی ...

اره گلم منم همینه. هزار برابر بدتر

اصلا دکتر نمیاد. هرراهی ک ب ذهن یک انسان ممکنه برسه روش پیاده کردم نمیاد ک نمیاد

عزیزم خودت برو دکتر و ازش براش دارو بگیر تو شربتی چیزی بریز بهش بده بخوره من هنسرم دم دمی مزاج بود خودم رفتم متخصص اعصاب و روان دارو گرفتم چون قرمز بود تو اب لبو میریختم میدادمش بهتر شده الان 

اگه همینطوری بدون مدرک بزم دادگاه بگم این اختلال  و داره قبول میکنن میترسم بریم و حلو مشاوره خو ...

مگه میشه ؟؟؟؟مشاوره تست میگیره ازش عمرا نمیتونه گولش بزنه

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
عزیزم خودت برو دکتر و ازش براش دارو بگیر تو شربتی چیزی بریز بهش بده بخوره من هنسرم دم دمی مزاج بود خ ...

بیماری شوهر ایشون متفاوته دارو رو قطع کنه بدتر میشه 

پارانوئید درمان قطعی نداره 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼