سلام. دارم از همسرم جدا میشم. روزی صدبار مردد میشم ک برگردم. این بار اگه برگردم دیگه هگحمایت خانوادم رو ب هیچ عنوان نخواهم داشت. از نظر عاطفی شخصیت وابسته ای دارم. خیلی دارم اذیت میشم. افسرده شدم. نگران آینده بعد طلاقمم. ازدواج دومم چی میشه؟ اصلا دیگه موقعیت خواهم داشت؟ خانوما کسی هست راهنماییم کنه از این حال بیام بیرون. خیلی داغونم خیلی
الان شما دادگاه ثابت کرد ک اختلال داره همسرتون,الان تو چمرحله ای هستید
هنوز ن گلی الان مشاوره های دادگاهم. من اول درخواست مهر کردم یعنی وکیل گرفتم. وکیل خوب باید بگیری. ب خاطر مهر داریم میریم مشاوره. اونجا اول حرف از آشتی زدن. مددکار پروندم گفت باشوهرت حرف زدم گفته راضیش کن برگرده من زنمو زندگیمو دوس دارم، بعد ک از مشکلاتم گفتم و گفتم ک مشاوره تشخیص پارانویید داده گفت پس هیچی جداشو، بازم بزار بیاد ببینیمش وقتی ی جلسه باهاش حرف زدن گفتن این خیلی مشکل داره و جداشو، حالا قراره ارجاع بدن ب پزشکي قانونی، او ونجا هم قطعا و صددرصد تشخیص میدن ک اختلال داره، یکی از دوستام میخواست جداشه گفت پزشکی قانونی حتی اختلال نمایشی رو هم میتونه تشخیص بده، چه برسه پارانویید، بعد با توجه ب درخواست عسرو حرج، یعنی زندگی طاقت فرسا، میشه جداشو. اگرهم احیانا قابل درمان باشه و شدتش کم باشه خب حداقل میتونید توی دادگاه بگید ک نمیره تحت درمان، تا بالاخره ی جوری مجبور ب درمان بشه، چون معمولا این افراد ب پزشک هم بی اعتمادن
ببین گلم اول تلاشتو برای درمانش بکن. اگر فایده نداشت بعد جداشو. درهرصورت تو حق طلاق داری. درمورد آینده بچت هم با توجه ب بیماری پدرش از وکیل سوال کن من اطلاعی دراین زمینه ندارم. اما برای اینکه خیالت راحت بشه وارد مراحل قانونی بشی، تلاش کن پیش ی مشاور خوب یا روان پزشکش ببری اگه اونا گفتن بی فایدس ک معمولا میگن جداشو. بچت ب مشکل پدرش دچار میشه. این اختلال ارثیه گلم. وقتی هم از بچگی پدرش هی بزنتش بدتره
تلاشتو برای درمانش بکن. شاید درمان شد. شوهرمنو گفتن پارانویید حاد داره. شاید شوهر شما خوب شد. من برای طلاقم خیلییییی تحقیق کردم اما خب ب ندرت بودن خانومایی ک گفتن چندسال شوهرشون تحت درمان رفته و تحمل کردن و الان خوبه. بستگی ب شدتش داره
دوست من شوهرش اختلال پارانوئید داشت بعد6ماه زندگی کردن ازش کلا جدا شد واقعا آدمای روانی هستن، چیزایی که برام تعریف کرد قلب سنگم به درد میاره من که دیگه آدمم. میگفت:داستان زندگی من دقیقا عین فیلمِ مًـلی و راه های نرفته اش هست... 😞
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)
اصلا دکتر نمیاد. هرراهی ک ب ذهن یک انسان ممکنه برسه روش پیاده کردم نمیاد ک نمیاد
عزیزم خودت برو دکتر و ازش براش دارو بگیر تو شربتی چیزی بریز بهش بده بخوره من هنسرم دم دمی مزاج بود خودم رفتم متخصص اعصاب و روان دارو گرفتم چون قرمز بود تو اب لبو میریختم میدادمش بهتر شده الان
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
عزیزم خودت برو دکتر و ازش براش دارو بگیر تو شربتی چیزی بریز بهش بده بخوره من هنسرم دم دمی مزاج بود خ ...
بیماری شوهر ایشون متفاوته دارو رو قطع کنه بدتر میشه
پارانوئید درمان قطعی نداره
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼