2777
2789
عنوان

درحال جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 104 پست
ببین بهش پیشنهاد بدی بیاد دکتر نمیاد،  اگه میتونی با فریب ببرش ب بهانه اینکه افسرده ای&nb ...

اگه همینطوری بدون مدرک بزم دادگاه بگم این اختلال  و داره قبول میکنن میترسم بریم و حلو مشاوره خودشو خوب نشون بده یعنی فیلم بازی کنه,میتونه بنظرت؟

خدایا فقط تو از درون دلها اگاهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی اختلال داریم ب اسم نارسيسم. یعنی اختلال خودشیفته. توی نت سرچ کن علائمش رو میاره. شاید شوهر شما این ...

اتفاقا قهرم ب خونه بابام برا همین تهمتشه مستقیم بم تهمت زد

عزیزم پارانویید درمان قطعی نداره هیچ دارو هم مصرف کنه بعدا اثر داروها باعث لرز دست و پا میشه و دچار ...

پس این افراد ک دائم دارن اذیت میشن یعنی باید بمیرن بااین وضعیت 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
اگه همینطوری بدون مدرک بزم دادگاه بگم این اختلال  و داره قبول میکنن میترسم بریم و حلو مشاوره خو ...

ن گلم نمیتونه. مشاور تست میگیره. این افراد معمولا دروغ زیاد میگن. تستاشون هم دروغ میزنن و مشخص میشه

در صورت اثبات حق طلاق رو به زن میدن ؟

اره. تمام حقوقت رو میتونی بگیری و جداشی. ب خاطر عسروحرج. یعنی زندگی باهاشون ب شدت سخته و حتی امنیت جانی نیست

اره. تمام حقوقت رو میتونی بگیری و جداشی. ب خاطر عسروحرج. یعنی زندگی باهاشون ب شدت سخته و حتی امنیت ج ...

خوشحالم که اومدم تو تاپیکت عزیزم 

امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد

اره. تمام حقوقت رو میتونی بگیری و جداشی. ب خاطر عسروحرج. یعنی زندگی باهاشون ب شدت سخته و حتی امنیت ج ...

الان شما دادگاه ثابت کرد ک اختلال داره همسرتون,الان تو چمرحله ای هستید

نمیدونم چکار کنم من بعضی وقتا به خودمم شک میکنم بس ک اخلاقش روم تاثیر گذاشته

منم همینجور بودم. جوری اعتماد ب نفست رو ازت میگیرن ک فک میکنی مشکل از توه. من ک شوهرم علنی و آشکارا تهمت میزنه. حالا بعضیا میگن تو خوبی جامعه خرابه. این عملا میگه خودت خرابی. تو زن زندگی نیستی. تو خودتو ب نمایش میزاری، حالا فک کن با شرایطی ک من باید چادر بپوشم تا روی ابروهام! لباسای گشاد و مقنعه! هووووف 

شما اقدام کردید برا طلاق

نه هنوز . پارسال برای مهرم اقدام کردم و داراییشو به اسم خودم کردم . اما الان واقعا نمیتونم تو این بلاتکلیفی باشم . نه میاد نه خبری ازش هست نه میتونم کارمو ادامه بدم .

باید از یه جا شروع کنم چون اگه به اون باشه سالها همینجور ادامه میده تا خودش دادخواست نداده باشه.