سلام. دارم از همسرم جدا میشم. روزی صدبار مردد میشم ک برگردم. این بار اگه برگردم دیگه هگحمایت خانوادم رو ب هیچ عنوان نخواهم داشت. از نظر عاطفی شخصیت وابسته ای دارم. خیلی دارم اذیت میشم. افسرده شدم. نگران آینده بعد طلاقمم. ازدواج دومم چی میشه؟ اصلا دیگه موقعیت خواهم داشت؟ خانوما کسی هست راهنماییم کنه از این حال بیام بیرون. خیلی داغونم خیلی
جدا نشو برگرد تا یروز زیر کتک هاش جون بدی،،،، به نظر تو مردی ک به نوجوان چاارده،، ساله هم شک میکنه،، حلوتر بری حتی به برادرت هم تو رو نسبت میده،،، مردی ک تو بهش وایسته بشی،،،،، طلاق،،،، فقط اگ جونت میخوایی
اره اون ک هیچی ی روز میگه برگرد ی روز میگه کسی کراین همه وقته بی خبرشم ب درد من نمیخوره. حتی الانم ف ...
خب عزیزم با چنبن کسی واقعا ارزشی داره ادامه بدی یا حتی اصلا تو فکرش باشی ؟؟!! گاهی وقتا لازمه یخورده کینه ب خرج بدی فقط برای آرامش و آینده خودت...هیچ کس به اندازه خودت تو زندگی ت واست عزیز نباشه...هیچ کس...فقط ب فکر رهایی و خوشبختی خودت باش و بس...گور بابای بقیه...( معذرت میخام )
این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
نگاه ب التماساي الانش نكنياااا شوهر من افتاد رو پاي مامانم گريه كرد خودشووووو زد از خونه انداختمش بيرون تا صب دم در با باباش التماس كرد الان ك برگشتم دارههههه جرمممممم ميده