2777
2789
عنوان

درحال جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 104 پست

جدا نشو برگرد تا یروز زیر کتک هاش جون بدی،،،، به نظر تو مردی ک به نوجوان چاارده،، ساله هم شک میکنه،، حلوتر بری حتی به برادرت هم تو رو نسبت میده،،، مردی ک تو بهش وایسته بشی،،،،، طلاق،،،، فقط اگ جونت میخوایی 

24.پارانویید داره. یک ساله ازدواج کردم 

پیش روانپزشک باید بره 

درمان داره اگه داروهاشو مصرف کنه 

از این بگذریم

میتونی بعدازطلاق هم اینده داشته باشی اگه حمایت خانواده را داشته باشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم جدا ميشدم مثه تو بعد چند ماه دلم تنگ شد بعد فرار كردم از خونه بابام

حالام حامله ام

و مثه سگ پشيمونم 

😏 خيلي رك

شما مسوليت اگه قبول ميكني برگرد

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
پیش روانپزشک باید بره   درمان داره اگه داروهاشو مصرف کنه  از این بگذریم میتونی بعد ...

حمایت ک دارم صددرصد. اما اولا روان پزشک نمیاد. ثانیا ببرمش هم دارو باید مادام العمر بخوره. 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
استاتر دقیقا شوهرت مث شوهر منه من نمیدونستم اسم این اختلالو,الان ده روزه خونه بابام 

راس میگیییییی ‌‌؟ چندوقته ازدواج کردی؟ چندسالته؟ گلی منم نمیدونستم. حتی مورد مشابه ندیده بودم اولین بار از مشاور شنیدم

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
مشکل شما چی بود

منم ٢٣ سالم بود الان ٢٤ سالمه 

دوستاشو مياورد خونه

شب ميموندن 

يعد با من دعوا ميكرد ميگفت چرا حرف زدي چرا قيافه گرفتي چرا خنديدي

فحش ميداد همش هنوزم ميده 

غريب پرسته افتضاااااااح جلوت غذارو بر ميداره ميده بقيه بخورن 

همه گفتن جدا شو دلم تنگ شد خر شدم 

اره اون ک هیچی ی روز میگه برگرد ی روز میگه کسی کراین همه وقته بی خبرشم ب درد من نمیخوره. حتی الانم ف ...

خب عزیزم با چنبن کسی واقعا ارزشی داره ادامه بدی یا حتی اصلا تو فکرش باشی ؟؟!! گاهی وقتا لازمه یخورده کینه ب خرج بدی فقط برای آرامش و آینده خودت...هیچ کس به اندازه خودت تو زندگی ت واست عزیز نباشه...هیچ کس...فقط ب فکر رهایی و خوشبختی خودت باش و بس...گور بابای بقیه...( معذرت میخام )

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا

ديوونه اي اگه ادامه بدي 

پدرتو در مياره تازه روش باز شده

نگاه ب التماساي الانش نكنياااا شوهر من افتاد رو پاي مامانم گريه كرد خودشووووو زد از خونه انداختمش بيرون تا صب دم در با باباش التماس كرد الان ك برگشتم دارههههه جرمممممم ميده

حمایت ک دارم صددرصد. اما اولا روان پزشک نمیاد. ثانیا ببرمش هم دارو باید مادام العمر بخوره. 

مطمئننننننن باش نمياد شوهر من تا قبل اينكه ك برگردم ميرفت دكتر هروز نسخه هاشو ميورد دم خونه مامانم نشونم ميداد گريه زاري ميكرد الان عمرا گوش نميكنه اصلا ب حرفام يه داد ميزنه ك بترسم خفه شم