2777
2789
عنوان

خیلی تنهام☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 112 پست
کاملا من با حرفتون موافقم من یکسالی میشه با یکی از همسایه هامون که همسن هستیم تقریبا دوست شدیم ، بع ...

کلا پیش دوست صمیمی هم نباید دردو دل کرد به تجربه بهم ثابت شده انگار ازت اتو. میگیرن بعضی وقتا درد و. دلتو. میزنن تو سرت 

من یکم خیاطی بلدم 

دوستام ازم انتظار داشتن برم خودم پارچه بخرم و بدوزم و براشون ببرم منم یبار.ک یکیشون چیزی. اورد مزد دستموگرفتم ازش بهش برخورد  یهو رفت بعدا. شنیدم گفته فلانی وظیفش بوده برام خیاطی کنه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منمهمینطور از وقتی ازدواج کردم و اومدم شهر همسرم تنهاشدم  تازه خیر سرم خانواده شوهرم هم ...

خیلی بده کاملا درکت میکنم. منکه شوهرم درکم نمیکنه وهمش بهم میگه چرا گوشه گیر شدی و همیشه بداخلاقی ولی واقعا دیگه همه انرژی ک قبلا داشتمو دیگه ازدست دادم، از یه طرف بخاطرتنهایی از یه طرفم بخاطر کارشوهرم همیشه ناراحتم

معمولا همه ازت خوششون نمیاد.ولی همه که مهم نیستن..

منم از وقتی ازدواج کردم نمیدونم چرا دوستام همه اشون باهام سر سنگین شدن و دیگه سالی ماهی یک بار تماس داریم ، قبلا ها دم به دقیقه زنگ میزدن فضولی میکردن اما حالا چی ... خیلی تنهام به نظرم دوستی های این دوره زمونه فقط چشم و هم چشمی شده و کلاس گذاشتن برای هم

خیلی بده کاملا درکت میکنم. منکه شوهرم درکم نمیکنه وهمش بهم میگه چرا گوشه گیر شدی و همیشه بداخلاقی ول ...

عزیزم به نظرم ی کلاس برو من از وقتی کلاس میرم خیلی سر گرم شدم و آدم های جدید میبینم روحیه ام عوض شده

بعضی وقتا تنهایی شرف داره تا داشتن همچین دوستایی

اره 

من اوایل تو همین نی نیسایت با چند نفر دوست شدم همشهری بودیم حتی باهم خونه هاشونم رفتیم 

حدود پونزده نفر بودیم 

ولی بخدا انقدر. توقع درست میشد کلی تو زحمت میوفتادن غذاهای انچنانی و انقدرررررررر. هم بهم پز میدادن ک نگو 

بینشون هم فقط من بی بچه بودم میومدن خونه من بچه هاشون تمام خونرو بهم میریختن از من هم توقع داشتن عین زنای پنجاه ساله بشورم و. بپزم ک اونا بیان خونم 

فقط هم حرفشون طلا خرید طلا مهمونی  پز شوهراشون 

کم کم پشت سر هم غیبت کردنو. حرف زدنو. ای تو چرا خونت اینجوریه ای تثو چرا. بچت بچه منو زدههه تااااااا یهو نیست شدن 

منم ۳۰سالمه یک دوست ندارم  تازه دوستیم ک شهر خودم باهاش بودم بعد. عروسی کمتر زنگم میزنه ماشین ...

من قبل از ازدواجم با یه زن مطلقه ای دوست بودم , که از تنهاییم بود , چون مثلا وقتی من از زمین حرف میزدم اون از آسمون , بعد از ازدواجم همش میخواست شوهرمو تو چشمم خار کنه , میگفت اینم زندگیه تو داری ؟ همون موقع تنها بودی بهتر بود ( وقتی یکم باهاش درد دل میکردم اینو میگفت) همش میگفت جدا شو مهرتو بگیر بیا با هم زندگی کنیم , هر وقت با من کار ی داشت بهم تلفن میزد یا دیدنم می اومد , 3 ماهی یه بار , آخرین بار 6 ماه پیش اومد , یه لباسی پوشیده بود که خیلی ناراحت شدم , پشت لباسش لخت بود و تا کمرش معلوم بود ... دیگه قط رابطه کردم .. هر چی زنگید جوابشو ندادم .. در ضمن به شوهر من میگفت مَرده بجای اینکه اسمشو بگه

منم از وقتی ازدواج کردم نمیدونم چرا دوستام همه اشون باهام سر سنگین شدن و دیگه سالی ماهی یک بار تماس ...

دقیقا منم تمام دوستام بعد. ازدواجم کات کردن درصورتی ک من چقدر تحویلشونمیگرفتم تازه اونا متاهل هم بودن حتی از اینستا هم منو بلاک کردن 

منم تو شهر. غریب تنهام 

منت میکشم دبگه هی تاپیک میزنم دنبال دوست خوبم وپایه بعد درخواست دوستی میدم بعد پیام میدم اکه پیام ند ...

فکر کردم بیرون از مجازی رو میگی..اینجا باید کاربر معروف باشی بهت پیام بدن😂

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
عزیزم به نظرم ی کلاس برو من از وقتی کلاس میرم خیلی سر گرم شدم و آدم های جدید میبینم روحیه ام عوض شده

شما چه کلاسی میری؟ تاالان که روحیه شو نداشتم ولی شاید برم 

معمولا همه ازت خوششون نمیاد.ولی همه که مهم نیستن..
کلا پیش دوست صمیمی هم نباید دردو دل کرد به تجربه بهم ثابت شده انگار ازت اتو. میگیرن بعضی وقتا درد و. ...

اینا حاضرن برن به غریبه صد برابرشو بدن , ولی به دوستشون نه , چرا واقعا ما اینجوری هستیم ؟ اصن نمیگیم طرف چقد زحمت کشیده , وقت گذاشته 

دقیقا منم تمام دوستام بعد. ازدواجم کات کردن درصورتی ک من چقدر تحویلشونمیگرفتم تازه اونا متاهل هم بود ...

اونها هم متاهل بودن ، چند تاشونم مجرد ، مجرد ها که حتی یک ماه مونده به عروسی و عقدشون متوجه شدم دارن عروسی میکنند ، در صورتی که من ساده حتی روز خواستگاری ، لباس چی پوشیدم ، چی آوردن ، چی گفتی ، و کلی حرفهای دیگه امو بهشون میگفتم ، افسوس که خیلی دیر یاد گرفتم تو دار باشم و هر حرفی رو پیش کسی نگم 

من قبل از ازدواجم با یه زن مطلقه ای دوست بودم , که از تنهاییم بود , چون مثلا وقتی من از زمین حرف میز ...

دوست من از من دو سال زودتر. مزدوج شد. انقدررر حرفای زناشویی به منمجرد. میزد. ک بیا و ببین 

من بعد ازدواجم بخاطر همسرم رفتم ی شهر دیگه  من مستاجرم 

ایشون زنگ میزد میگفت هنوز خونه نخریدین واییی با این اوضاع کار مگه میشه خونه خرید 

اینم شوهر بود. تو. کردی زشت و داهاتی  بولله اگه دروغ بگم 

خلاصه اوایل زنگ زدناش این بود ک یوقت من خونه نخریده باشم بعدا ک فهمید ی پراید خریدیم بماند ک چغدر از پراید بد گفت بعد رفت تا دوماه بعد زنگ زد. انقدر خوشحال بود. شغل همسرم کساد شده و. ما مجبور شدیم پرایدو بفروشیم 

الانم ک زنگ میزنه فقط از مسافرتش میگه و میگه حیف شد ماشینو فروختین