2777
2789
عنوان

خیلی تنهام☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 112 پست
شما چه کلاسی میری؟ تاالان که روحیه شو نداشتم ولی شاید برم 

من کلاس خیاطی میرم ، خیلی سر گرم شدم و چند تا خانم هستن تو کلاس که خیلی خوبن تو همون دو ساعتی که کلاس هستم کلی روحی۶ ام عوض میشه ، بستگی به خودت داره چه کلاسی دوست دارید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من از من دو سال زودتر. مزدوج شد. انقدررر حرفای زناشویی به منمجرد. میزد. ک بیا و ببین  من ...

واااااااااااای , تو رو خدا اینو از زندگیت حذفش کن , مجبور نیستی که به مزخرفاتش گوش کنی 

دوست من از من دو سال زودتر. مزدوج شد. انقدررر حرفای زناشویی به منمجرد. میزد. ک بیا و ببین  من ...

این آدم‌ از حسادتش اینجوری دورشو خط بکش عزیزم‌ این آدم ها جز انرژی منفی چیزی ندارن

اونها هم متاهل بودن ، چند تاشونم مجرد ، مجرد ها که حتی یک ماه مونده به عروسی و عقدشون متوجه شدم دارن ...

نه عزیز من دوستایی ک تو نی نی سایت پیدا. کردم همه متاهل بودن 

ولیسطح بعضیاشون. خیلی بالا بود جاهای خوب تهران میشستن خوب ب نسبت یک جوری با پایین نشین ها بر خورد. میکردن. ک انگار ماها  بدرد نخوریم 

فقط هم بفکر  سو. استفاده بودن 

یکیشون میگفت بیا بچه منو روزا نگه دار من برمباشگاه 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
این آدم‌ از حسادتش اینجوری دورشو خط بکش عزیزم‌ این آدم ها جز انرژی منفی چیزی ندارن

خیلی وقته من زنگش نمیزنم اون زنگ میزنه ک مطمن بشه منخونه نخریدم 

پدر. من فوت کرد بولله اگه دروغ بگم ایشون فردای فوت پدر من رفت سفر برگشت کلی تفریحاتشو گزاشت پروفایل تل بعد شیش ماه زنگ زد گفت پلشو بیا باهم بریم خرید گفتمش حوصله ندارم گفت فراموش کن مرگ بلاخره سراغ همه میاد 😔😔😔😔اصلا درکی از حال من نداشت 

نه عزیز من دوستایی ک تو نی نی سایت پیدا. کردم همه متاهل بودن  ولیسطح بعضیاشون. خیلی بالا بود ج ...

ای بابا ، بیشتری ها الان فقط برای منافع اشون هست که دوست میشن ، اون زمان من ماشین داشتم میرفتم دنبالشون میبردم میگردوندمشون دوست خوبی بودم براشون اما الان که ازشون دور شدم ، دیگه کاریم ندارن 

من کلاس خیاطی میرم ، خیلی سر گرم شدم و چند تا خانم هستن تو کلاس که خیلی خوبن تو همون دو ساعتی که کلا ...

مرسی ازراهنماییت حتما بهش فکرمیکنم عزیزم

معمولا همه ازت خوششون نمیاد.ولی همه که مهم نیستن..
خیلی وقته من زنگش نمیزنم اون زنگ میزنه ک مطمن بشه منخونه نخریدم  پدر. من فوت کرد بولله ا ...

اگر جات بودم الکی میگفتم منم خونه خریدم تا حرص بخوره ، تو هم حتی شده به دروغ پز بده بگو کلی مسافرت میریم رستوران میریم ، خرید میکنم ، من یکی از دوستام اینجوری بود هر وقت هر چی میخرید بهم زنگ میزد منم دقیقا مثل خودش عمل کردم دیگه باهام تماس نگرفت

واااااااااااای , تو رو خدا اینو از زندگیت حذفش کن , مجبور نیستی که به مزخرفاتش گوش کنی 

باور کن همسر خودش چوب بری داره اصلا سواد. اکادمی نداره  انقدر زمانی ک ازدواج کرد پز داد ک حد نداشت 

جالبهحتی کارشون ب طلاقم کشید  پسره خیانت هم کرد بهش 

اوایل میگفت ی خاستگار. هم نداری ک شوهر. کنی با هم خانوادگی ارتباط بگیریم 

حالا انگار من میومدم تک تک میگوفتم کی میاد خاستگاری 

من ک ازدواج کردم بعد. نامزدی غیر رسمی بهش گفتم اصلا باورش نمیشد ک عه منم خاستگار داشتم 

الان دارم فکر میکنم بهتر ک تو اون شهر نیستم که هی بیاد خونمون 

من ارشد. قبول شدم 

دوستم وقتی فهمید گفت تو کی درس میخوندی ک من حالیم نشد 

بعد من یک ریز میگفت میخام بخونم برا پزشکی رشته تو. بدرد نمیخوره😁من ارشد مهندسی صنایع دارم حالا 

خلاصه سه سال پشت هم کنکور داد اخرش هم کاردانی طراحی دوخت قبول شد یک ترم رفت گفت در حد و. اندازه های من نیست ادامه نداد

مرسی ازراهنماییت حتما بهش فکرمیکنم عزیزم

خواهش میکنم ما چون خانه دار هستیم به مرور که تو خونه بمونیم احساس پوچی میکنیم ، اما اگر ی کلاس بریم چند تا آدم ببینیم روحیه امون کلی عوض میشه 

من دانشگاهم میرم ولی اونجا هم با کسی دوست نیستم انگار اصلا به هم جذب نمیشیم... 

دوتا دوست دبیرستانی داشتم که کلا از وقتی ازدواج کردن اصلا نیستن دیگه

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 
اگر جات بودم الکی میگفتم منم خونه خریدم تا حرص بخوره ، تو هم حتی شده به دروغ پز بده بگو کلی مسافرت م ...

نکن عزیز شماهم نگو 

مردم چشم دیدن یک خوشی کوچیک ندارن چشمت میکنن 

من دوستم خیلی بد. چشم بود 

تو دوران عقد همسرم سر تولد یه دست گل خیلی بزرگ سفارش داد با پیک برام اومد دم در خونه 

دوست من فرداش ک اومد خونمون دید خیلی با تعجب ک عه واقعا شوهرت خریده یا نه 

به شب نرسیده  من خوردم زمین رو زمین صاف و پام شکست 

حتی همسرمم میگه این دوستتو هیچی بهش نگو 

من دانشگاهم میرم ولی اونجا هم با کسی دوست نیستم انگار اصلا به هم جذب نمیشیم...  دوتا دوست دبیر ...

تو شهری ک هستی غریبی؟