2777
2789
عنوان

خیلی تنهام☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 112 پست
خواهش میکنم ما چون خانه دار هستیم به مرور که تو خونه بمونیم احساس پوچی میکنیم ، اما اگر ی کلاس بریم ...

اره عزیزم دقیقاهمینطوره

معمولا همه ازت خوششون نمیاد.ولی همه که مهم نیستن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا ، بیشتری ها الان فقط برای منافع اشون هست که دوست میشن ، اون زمان من ماشین داشتم میرفتم دنبال ...

وای ماشین داشتی ک خیلی لقمه بودی براشون😁😁😁😁من سال ۸۴ک دانشجو بودم موبایل خط۹۱۲داشتم 

دوستام هیچکدوم نداشتن همه ایرانسل بودن انتظار داشتن من بهشون بزنگم یا جایی میخان بزنگن من بهشون گوشی بدم چون شارژم نمیرفت 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
وای ماشین داشتی ک خیلی لقمه بودی براشون😁😁😁😁من سال ۸۴ک دانشجو بودم موبایل خط۹۱۲داشتم  دوستا ...

دقیقا هر خریدی داشتن زنگ میزدن بهم میای بریم بیرون من ساده ام میگفتم بریم بعد الکی منو میکشوندن پاساژ ، خرید هاشون رو میکردن بعد میرسوندم خونه اشون 

نه غریب نیستم ولی انقدرا با خواهرام صمیمی نیستم فامیلی هم اینجا نداریم فقط خانواده من و شوهرم

از من میشنوی دنبال رفیق نگرد فقط سر خودتو با یک هنر. یا یک علم ک بدردت بخوره گرم کن 

دوست بدرد نمیخوره خصوصا خانم ها انگار مسابقه گزاشتن دایم چشم و. هم چشمی 

برو کلاس گیتار خیاطی شنا  نقاشی چهره فتوشاپ. برنامه نویسی ادیت فیلم ادیت عکس  ارایشگری 

عوووو بیا ببین چقدر بهت ایده دادم😁😁😁😁😁خوشبحالت ک خانوادت هم هستن 

من ک انقدر دلم میگیره میرم بیرون. میبینم دخترا با ماماناشون. میان بیرون 😔😔😔و من تنهام و. دور 

خانواده شوهرممعین ادم اهنی بی روح نه زنگی نه تماسی 

دقیقا هر خریدی داشتن زنگ میزدن بهم میای بریم بیرون من ساده ام میگفتم بریم بعد الکی منو میکشوندن پاسا ...

چقدر منو شما دوستامون عین هم بودن😂😂😂😂😂😂😂😂دهه ۶۰هستین جسارتا؟؟؟

از من میشنوی دنبال رفیق نگرد فقط سر خودتو با یک هنر. یا یک علم ک بدردت بخوره گرم کن  دوست بدرد ...

مرسی عزیزم آخه اینجورجاها هم باید با یکی بری من الان دانشگاه که میرم حوصلم سر میره.. همه باهمدیگه ن فقط من تک میرم و میام.... 

خانواده شوهر منم انقدر ساکتن که کلا پیششونم با‌شی حرف نمیزنن

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود....