عزیزان کسی هست که توی مرکز مشاوره و مامایی نیلو معظمی توی خیابون دولت زایمان کرده باشه و یا اصلا کلاساش رو شرکت کرده باشه ؟ کسی میدونه هزینه زایمان و شرکت در کلاساش چقدره ؟ از زایمان در اونجا راضی بودید ؟ خود نیلو معظمی میاد موقع زایمان بالای سرتون ؟ ممنون میشم کسایی که تجربشو داشتند جواب بدن
خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم . این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
اعظم خیابانی هم هست و اینجور که بوش میاد سر همه زایمانهاشون هستن دیگه . و اینکه تو اون جات نمیزایی ک ...
میدونم همه زایماناشون بیمارستان گاندی هست . خودم اینستاش رو زیر رو کردم . ویزیتش هم 1 ماه دیگه داد بهم . ولی گفتم باز ببینم کسی تجربه زایمان اونجا رو داشته ؟
خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم . این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
چرا زنگ نمی زنی بپرسی؟ زایمانش طبیعی با هزینه دکتر و بیمارستان و ... میشه 3 تومن
3 تومن ؟ شما از کجا میدونی ؟ 3 تومن که عالیه اگه باشه . اگه اینجوریه چرا همه نمیرن اونجا و اونا هم انقدر ناز دارن . شما اونجا زایمان کردید ؟ قیمت رو به روزه ؟ از کجا میدونید؟