2777
2789
عنوان

مرکز مشاوره و مامایی نیلو معظمی

7527 بازدید | 17 پست

عزیزان کسی هست که توی مرکز مشاوره و مامایی نیلو معظمی توی خیابون دولت زایمان کرده باشه و یا اصلا کلاساش رو شرکت کرده باشه ؟ کسی میدونه هزینه زایمان و شرکت در کلاساش چقدره ؟ از زایمان در اونجا راضی بودید ؟ خود نیلو معظمی میاد موقع زایمان بالای سرتون ؟ ممنون میشم کسایی که تجربشو داشتند جواب بدن 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

دوستان مثل اینکه کسی نیست از این مرکز استفاده کرده باشه . توی اینستاگرام ببینید خیلی اسم در کرده . میخوام ببینم واقعا خوبه ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اینستا پیداش کن ببین چه میکنه

دارمش . میخوام بدونم هزینش چقدره 

اعظم خیابانی هم هست و اینجور که بوش میاد سر همه زایمانهاشون هستن دیگه . و اینکه تو اون جات نمیزایی ک ...

میدونم همه زایماناشون بیمارستان گاندی هست . خودم اینستاش رو زیر رو کردم . ویزیتش هم 1 ماه دیگه داد بهم . ولی گفتم باز ببینم کسی تجربه زایمان اونجا رو داشته ؟

چرا زنگ نمی زنی بپرسی؟ زایمانش طبیعی با هزینه دکتر و بیمارستان و ... میشه 3 تومن

3 تومن ؟ شما از کجا میدونی ؟ 3 تومن که عالیه اگه باشه . اگه اینجوریه چرا همه نمیرن اونجا و اونا هم انقدر ناز دارن . شما اونجا زایمان کردید ؟ قیمت رو به روزه ؟ از کجا میدونید؟

الان زنگ زدم گفت هزینه بیمارستان گاندی طبیعی با مامای همراه 4/5 م . ولی هزینه کلاساش جداگانه ست .

هزینه کلاساش چقدر؟از چه ماهی باید بریم ه

از اول بری بهتره و اون وقت خودش به عنوان مامای همراه باهات میاد . ولی بیشتر کلاساش از هفته 30 به بالا میرن 

هزینه کلاساش چقدر؟از چه ماهی باید بریم ه

هزینه کلاساش فکر کنم 570 تومن باشه البته کلاس تئوریش و کلاس ورزش هاش جداست باز . باز من وقت ویزیت گرفتم میرم مطمئن میشم و میگم بهتون 

هزینه کلاساش فکر کنم 570 تومن باشه البته کلاس تئوریش و کلاس ورزش هاش جداست باز . باز من وقت ویزیت گر ...

ممنون میشه هوش جنین رو بپرسی واسه من 

ممنون عزیزم 

اینکه از چه هفته ای باید بیام و اینکه چند جلسه است 

و قیمتش 🙏🙏

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
ممنون میشه هوش جنین رو بپرسی واسه من  ممنون عزیزم  اینکه از چه هفته ای باید بیام و اینکه ...

به واتساپشون پیام بده و وقت کلاس بگیر عزیزم . خودت باید پیام بدی و مدارک بدی برای ثبت نام .