2821
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

233 بازدید | 10 پست

دوستان با لک بینی و درد شدید سینه که لک بینیم چهارپنج روزه در موعد پریودم و بیبی چکم بعد دوسه ساعت نگاه کردم مثبت هست و هاله مشخص انداخته یعنی باردارم من هیچوقت سابقه پریود نشدن رو نداشتم همیشه یک روز لک بعد پریود الان پنج روزه لک دارم و سینه درد شدید هیچخبری از پری نیش کلی گرمی هم خوردم ممکنه بیبی چک درست باشه باردار باشم؟

خدا♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز ک بی بی چک زدی بلافاصله مثبت شد؟

نمیدونم خیلی دقت نکردم ساعت شش صبح بود خوابالود یکم دیر حتی منفیشم نشون دارم فک میکنم بعدش خوابیدم دیدم اینجوری هاله واضح انداخته

خدا♥️

شاید باردار باشی

گرمیجات نخور الکی

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

نمیدونم خیلی دقت نکردم ساعت شش صبح بود خوابالود یکم دیر حتی منفیشم نشون دارم فک میکنم بعدش خوابیدم د ...

فردا باز بی بی چک بزن ولی صبر کن ببین هاله میندازه یا نه ،چون جوابش زیر ۱۰دقیقه درسته فقط،

اگه هاله انداخت ک حتما برو آزمایش بده اگه باردار باشی لکه بینی خوب نیست باید استراحت کنی و داروهای مخصوص استفاده کنی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792