2777
2789
عنوان

بچه ها کمک. ایا. بی بی چکم. مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 144 پست

استارتر عزیزم من تو همین نی نی سایت خیلیا رو دیدم ک پخش شده و مثبت بوده 

غذاهای قاعده اور نخور و ازمایش بده 

ان شاالله ک دلت شاد میشه 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
واسه شما که از مثبت هم مثبت تره گلم 😁

😂

خوب برا ده روز تاخیره 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من ۴شنبه بی بی گذاشتم سریع این شکلی شد دو روزم به موعدم مونده بود منم حاضر شدم رفتم ازمایش داد ...

مبارکت باشخ هزیزم من. الام ‌دوتا دیگه زدم. بعد ده دقیقه. همش دو خط شد اما کمرنگ. ینی باردارم؟ این یکیا هم. این جوری شد؟من یه سالو. سه ماهه اقدامم الان اینقدر گریه کردم تمام تنم داره میلرزه

عزیزم. باردار بودی با این بی بی چک؟

اره گلم 🌹

از منم پخش شد ولی شک داشتم رفتم دوباره زدم منفی بود بعده دو روز زدم مثبت. به نظرم لقاح دیر گرفته بود ...

عزیزم. من. دو تا. دیگه. بی بی چک ‌زدم. بعد ۱۰ دقیقه کمرنگ. شد خط دومش اما قابل دیدنه. اولیه هم. که اونجوری که عکس فرستادم بود ینی باردارم؟ اینقدر گریه کردم ‌تمتم تنم داره میلرزه

مبارکت باشخ هزیزم من. الام ‌دوتا دیگه زدم. بعد ده دقیقه. همش دو خط شد اما کمرنگ. ینی باردارم؟ ا ...

اخی خب خودتو چرا الکی ناراحت میکنی 

عجبا 

میخواد چی بشه مگه 

بلند شو دست و صورتتو بشور اگه شهرتون ازمایشگاه خصوصی داره برو ی ازمایش خون بده 

دیگه گریه واسه چیه میدونم احساساتی شدی ‌ولی الان باید ی سری چیزا رو رعایت کنی 

فعلنم ب هیچکس چیزی نگو 

جواب ازمایش ک اومد ب شوهرت بگو و برو دکتر زنان بعد از انجام باقیه سونو ها هم تو دوماهگی ب خانواده ها بگین 

بزار كنار رو يه سطح صاف بمونه چند ساعت بعد ببين خط كمرنگي چيزي روش هست يا نه  مال من دير ميفتا ...

عزیزم دو تا دیگه زدم  دو خط شد خط دومش کمرنگ. شد . البته. بعد ۱۰ دقیقه. ینی هستم؟ اینقدر گریه کردم دارم میلرزم. قشنگ

اخی خب خودتو چرا الکی ناراحت میکنی  عجبا  میخواد چی بشه مگه  بلند شو دست و صورتتو ...

ینی هستم. به نظرت؟ ببین یه سالو. سه ماهه ممتظرم. نمیدونم الان چی کار کنم. اینقدر ترسیدم. نباشه که کیترسم. برم. ازمایش بدم گفتم. فردا صبح برم اول وقت که روز پریودمه. به نطزت هستم؟

من دو تت دیگه هم. زدم. کمرنگ. شد ینی هستم؟

معلومه عزیزم خدا فرشتشو فرستاده برات 

مبارکه 💞💞💞💞💞💞

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 

دوستش داشته باش و مراقبش باش 

من خودمم با این بی بی چکه کمی گریه کردم از خوشحالی 

خدا حفظتون کنه 

💚💙💚💙💚💙💚💙

ینی هستم. به نظرت؟ ببین یه سالو. سه ماهه ممتظرم. نمیدونم الان چی کار کنم. اینقدر ترسیدم. نباشه که کی ...

ببین تو قرصی چیزی میخوری؟

استرس نداشته باش استرس خوب نیس 

الان یکم قران بخون تا اروم شی یا زنگ بزن ب شوهرت کمی صداشو گوش کن ولی بهش چیزی نگیا