2777
2789
عنوان

بچه ها کمک. ایا. بی بی چکم. مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 144 پست
معلومه عزیزم خدا فرشتشو فرستاده برات  مبارکه 💞💞💞💞💞💞 دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره ...

فدلت بشم من نمیدونی چقدر منتطر بودم که برام دعا کن واقعی باشه.. نه بهش نمیگم. فردا صب برم ازمایش الان هنگم قران خوندم کلی دعا کردم اما خیلی استرس دارم باورم نمیشه اصلا ..برام دعا کن واقعی باشه ..الان. سه تا کمرنگ. شد بعده. ۱۰ دقیقه ینی هستک دیگه؟ اگه نبودم که هر سه تا نمیشد نه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدلت بشم من نمیدونی چقدر منتطر بودم که برام دعا کن واقعی باشه.. نه بهش نمیگم. فردا صب برم ازمایش الا ...

ببین گاهی خطا داره ولی کی زمانی ک قرص جلوگیری چیزی بخوری 

شما ک نمیخوری پس مثبتش درسته 

اما دیگه نزن با ادرار اول صبح ک غلیظه خوب نشون میده 

الان بعد سه تا هنوز شک داری؟ 😁قربون چشمات شم اصلن استرس نداشته باش 

راحت برو دوش اب گرم بگیر و فردا برو ازمایش 

فقط ی چیزی ب شوهرت نگیا بذار ی راه باحال پیدا کن بهش بگو ک ذوق کنه 

و لطفا لطفا لطفا چیزایی ک خطرناکه مثه هل دارچین نبات زعفرون نخور 

حواست باشع

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
مبارک باشه  ان شاالله قدمش خیر باشه 🌸🌸🌸🌸

مرسی عزیزم فقط یه کم استرس دارم چون زیر دلم خیلی درد میکنه رفتم دکتر شیاف داد،توکل به خدا هدیه ی خداست خودش نگه دارشه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
مبارکت باشخ هزیزم من. الام ‌دوتا دیگه زدم. بعد ده دقیقه. همش دو خط شد اما کمرنگ. ینی باردارم؟ ا ...

انشاالله که بارداری برو یه ازمایش بده انقد استرس به خودت راه نده انشاالله جوابش مثبته

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
ببین گاهی خطا داره ولی کی زمانی ک قرص جلوگیری چیزی بخوری  شما ک نمیخوری پس مثبتش درسته  ...

وای من. هل دارچین و نباتو نمیدونستم. همش تو چایییم میریختم. مرسی گفتی عزیزم .. نمیدونم چی کار کنم دوس داشتم. بهش امشب بگم ‌با همین. بی بی چکا اما میترسم. اشتباه باشه اگه به نظرت نیست امشب بهش بگم. بزارم تو جعبه با یه پستونک. اما اگه فک میکنی اشنباهه نکنم. بعدا ضایع نشم.. راستی من ایمقدر نا امید بودم ‌وقت دکتر گرفته بودم برای سهشنبه که برم. ببینیم چی میگه ..😥

انشاالله که بارداری برو یه ازمایش بده انقد استرس به خودت راه نده انشاالله جوابش مثبته

برای من خیلی پر رنگ. تر از برای توی سه تاشم همین جوری شد اما بعد ۱۰ دقیقه. ینی هستم. ۱۰۰ درصدر؟

بچه ها من ديشب بي بي زدم يه خط سفيد افتاد  بعد از نيم ساعت محو شد بعد دوباره امروز زدم منفي شد ...

چن وق از موعدت گذشته

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
وای من. هل دارچین و نباتو نمیدونستم. همش تو چایییم میریختم. مرسی گفتی عزیزم .. نمیدونم چی کار کنم دو ...

ببین الان نگی بهتره 

مثبت ک هست اما زود نیس الان ؟بذار ازمایش بده

اخه واقعن الان چهار. هفته ای تازه ، بذاری ی هفته ی دیگه ام بگذره بهتره اینطوری انتظارشم کمتر. میشه 

من شیش هفته بودم ک ب شوهرم گفتم و. باورش نشد میگف باید. شکمت بیاد. بعد. الان ۲۶ هفته ام هنوز شکمم جلو نیس 😁

بعد من  نامه نوشتم برا شوهرم میخاستم بذارم تو جیب شلوارش ک لو رفتم و نامه رو تو خونه بهش دادم و. کلی ذوق کرد 

قدمش خیر. باشه ان شاالله 

برای من خیلی پر رنگ. تر از برای توی سه تاشم همین جوری شد اما بعد ۱۰ دقیقه. ینی هستم. ۱۰۰ درصدر؟

بعله هستی منفی باشه بعد از ی روزم دوتا خط نمی افته 

مبارک مبارک مبارک و مبارک 🤩💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼

ببین یکی دیر جواب میگیره یکی زود 

من خودم دارم میگم روز موعدم قشنگ منفی شد بی بی با اینکه باردار. بودم. 

حالا تو شانست زده و زودی بهت نشون داده باورت نمیشه ؟😅😅😅😅

خانوم خوب بنظرم بهتره ازمایش رو بدی و جواب رو بگیری و ی راس بری پیش همسر. مهربونتون 

وگرنه تو تا صبح خوابت نمیبره و نی نی رو هم اذیت میکنی 

😄😙😙😙

چهار پنج روز مونده به پريودم 

بذار. موعدت برسه عزیزم 

ازمایش ادرار ده دوازده روز بعد. از پری نشون میده 

البته برا هر کس ی جوره 

ان شاالله ک بارداری 

🌺💞🌺💞🌺💞🌺💞🌺

ببین یکی دیر جواب میگیره یکی زود  من خودم دارم میگم روز موعدم قشنگ منفی شد بی بی با اینکه بارد ...

اینقدر هنگم. سرم. درد گرفتع هی میرم نگاه میکنم. بی بی چکو. اره مردا زمانی که شیکم. بیاد بالا یه. ذره. حسش میکنن .. خدا ایشالا دل همرو شاد کنه کلی دعا کردم برای همه شما هم. برام دعا کنین. من این ماه خیلژ نا امید بودم  خدا هیچ کسو نا امید نکنه این ماه امیدوارم دلم شاد شذه. باشه ..برام. خیلی دعا کن مامانی