2777
2789
عنوان

بچه ها کمک. ایا. بی بی چکم. مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 144 پست
اره عشقمکم باردارم ینی اصلا باورم نمیشه بتام روز موعدم. ۲۹۰ بود ..شما نی نیت چیبود؟

مبارک مبارک مبارک ❤️💚❤️💚❤️💚

ان شاالله به دل خوش 

ان شااالله خدا حفظش کنه برات 

من ازمایش خون رو تو دوماهگی دادم ک بیشتر از 1000 بود 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار بودم عشقمممم اصلا باورم نمیشه..بتام روز موعدم ۲۹۰ بود

من كه همون اول بهت گفتم بارداري 

بيبي چك قشنگ معلوم بود 

مبارك باشه عزيزم 

خيلي مراقب خودت باش 

تا ويارت شروع نشده خوب تغذيه كن 

سه ماه اول اگه خوب باشه تغذيت تو ماهاي اخر جنين خوب وزن ميگيره 

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!

[QUOTE=76807192]مبارک مبارک مبارک ❤️💚❤️💚❤️💚 ان شاالله به دل خوش  ان شااالله خدا حفظش کنه برات  من ا 

زمرسی عزیزم فقظ خیلی ناراحتم ازمایش قند دادم فقظ ناشتا البته باید تا صد باشه برای من 101 بود میگن باید زیر 95 باشه برا بارداری وگرنه باید انسولین بزنی درسته این؟ شما ازمایش قند سه مرحله ای داده بودین ؟؟ میترسم دکترر بنویسه بالا باشه بعد بهم انسولین بدن خیلی ناراحتم

[QUOT

مرسی عزیزم فقظ خیلی ناراحتم ازمایش قند دادم فقظ ناشتا البته باید تا صد باشه برای من 101 بود میگن باید زیر 95 باشه برا بارداری وگرنه باید انسولین بزنی درسته این؟ شما ازمایش قند سه مرحله ای داده بودین ؟؟ میترسم دکترر بنویسه بالا باشه بعد بهم انسولین بدن خیلی ناراحتم

[QUOTE=76807192]مبارک مبارک مبارک ❤️💚❤️💚❤️💚 ان شاالله به دل خوش  ان شااالله خدا حفظش کنه برا ...

من ازمایش دادم ولی قندم نرمال بود 

ببین طبیعیه عزیزم بعضی از خانمای باردار میگیرن 

حالا میخوام بهت ی چیزی پیشنهاد کنم برا اینکه قندت نرمال شه و با مواد غذایی کنترلش کنی حتمنه حتمن ماست و پیاز فراوون و خیار رنده کن بخور 

خیلی خوبه 

ی مدت شیرینی و لیمو ترش و این جور مواد رو بذار کنار 

باور کن مخلوط ماست و پیاز و خیار برا درمان قند بالا محشره

حالا چیزای دیگه هم هست مثله شکلات تلخ خالص یا قهوه ک اینا هم برا قند بالا خوبن ولی راستشو بخوای جرعت ندارم بگم بخور میترسم خطرناک باشن برات چون الان ماه های اولته 

ان شاالله ک کنترلش میکنی

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

خواهر شوهرم سر بچه ی اولش کلن قندشو با خوردن ماست و پیاز و خیار پایین اورد یادمه فلفل دلمه رو هم خالی خالی میخورد

ولی سر بچه ی دومش کنترل نشد و انسولین میزد الانم بچش هم مشکلی نداره هم خیلی هم تپله 

[QUOTE=76928205]خواهر شوهرم سر بچه ی اولش کلن قندشو با خوردن ماست و پیاز و خیار پایین اورد یادمه فلفل دلمه رو هم خال ...[/QUOTEای جانم دستت درد نکنه اره حتما میخورم نمیدونی قندش چند بود که انسولین زد؟ من خیلی نگرانم حالا شنبه باید برم دکتر ..خیلی الان رعایت کردم اماا فک نکنم اینقدر سریع جواب بده :( من اصلا شیرینی اینا زیاد نمیخورم نمیدونم چچرا بالاست

[QUOTE=76928205]خواهر شوهرم سر بچه ی اولش کلن قندشو با خوردن ماست و پیاز و خیار پایین اورد یادمه فلف ...

قندش پونصد بود ک انسولین زد 

اصلن تو فکرش نرو قند چیزیع ک تو ی هفته میتونه خیلی بالا بره یا حتی پایین بیاد

ان شاالله ک درس میشه