2777
2789
عنوان

بچه ها کمک. ایا. بی بی چکم. مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 144 پست
منم از این مارک میزدم  طبیعیه این تو بسته اشم نوشته بعد از چن رو تاخیر خوب نشون میده  مث ...

سعی میکنم چند روز صبر کنم بعد برم ازمایش اخه هنوز از موعدمم نگذشته

خدایا خودت مواظبش باش
خوشبحالت عزیزم اره اینو ببین مه لقا جون خط زده بالا ینی هم تو عکس معلومه هم کسی ک پیششه ینی هاله نیس ...

اره واسه من اصلا صورتی نیست انگار خطه سیاه یا خاکستریه

خدایا خودت مواظبش باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این بی بی منه بعد از ده روز ک البته بعد از نیم ساعت اینا اینطوری شد 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
عزیزم من ۴شنبه بی بی گذاشتم سریع این شکلی شد دو روزم به موعدم مونده بود منم حاضر شدم رفتم ازمایش داد ...

مبارک باشه 

ان شاالله قدمش خیر باشه 🌸🌸🌸🌸

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
مرسی عزیزم این ماه دوفاستون میخورم پریودم ک شدم باید لترازول بخورم نمیدونم چی میشه تنبلی تخمدان &nbs ...

ان شاالله خیلی زود میاد و شادی خونتون هزار برابر میشه 💞🌸💞🌸💞🌸

واسسه این ماهه گلم

نه برای خرداده 

الان بیست و شیش هفتم 

ان شاالله ک روزی خودتو و عزیزات باشه

مرسی عزیزم این ماه دوفاستون میخورم پریودم ک شدم باید لترازول بخورم نمیدونم چی میشه تنبلی تخمدان &nbs ...

شاید واسه خاطر کیست یا داروهاته که اینجوری میشه 🤔

خدایا خودت مواظبش باش
شاید واسه خاطر کیست یا داروهاته که اینجوری میشه 🤔

عکس بی بی منو بالا ببین

مرسی فداتشم این معلومه مثبته خاستم اگه بگی مال این ماهه بگم مبارکه بارداری 😊😊

😅😅😅😅😅 

راستش من بازم باورم نشد و دوماهه بودم ک ازمایش خون دادم 

یعنی تو مرداد 

ان شاالله ک این حس رو تو همین سال 97 تجربه کنی 😘😘