2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

386 بازدید | 37 پست

بچه ها دو سه بار ، تو زمان های مختلف تل به مادرشوهرم پی ام میدم میخونه ولی جواب نمیده... پی ام های جملات محبت آمیز و ...

کم محلی می کنه

اون روزی رفته بودیم خونشون دیدم یه لحظه حالت چهرش عوض شد از درد بود. بهش میگم مامان جان چیزی شده ؟ خدای نکرده جاییتون درد  می کنه ؟ خوبین ؟ میگه نه چیزی نیست. دوباره پرسیدم هی طفره میره میگه نه خوبم حالا و ...

منم ناراحت شدم به بهونه دستشویی رفتم از کنارش. وقتی برگشتم دیدم داره واسه شوهرم تعریف میکنه بیمارستان بودم و آزمایش و ... تا من رسیدم حرفش رو قطع کرد...

یعنی چی ؟ چرا اینقدر بی محلی آخه

منو محرم خودش نمیدونه

باید از اون عروسا می بودم که التماس کنه باهاش حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا وقتی میبینی پیام محبت آمیز میدی جواب نمیده چرا باز براش میفرستی. تو هم مثل خودش عادی رفتار کن. یبار ازش پرسیدی جواب نداد  چرا هی پیگیر میشی خب اگه بخواد همون دفعه اول بهت میگه دیگه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

از بس خاک‌زیر پاش شدی..واقعا فازت چیه اینقد خودتو اویزون نشون میدی؟یکم خودتو بگیر..🍒🍒🍒

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وا خب آخه دلم براشون میسوزه آدمی هم نیستم که بتونم ساعت ها ساکت بشینم یه جا

دلت واسه کسی میسوزه که محل بهت نمیذاره؟خب بسوزه پس💋

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وا وقتی میبینی پیام محبت آمیز میدی جواب نمیده چرا باز براش میفرستی. تو هم مثل خودش عادی رفتار کن. یب ...

نمیدونم

دوست دارم با هم خوب باشیم

هرچند بدی زیاد کرده در حقم

تقریبا دو سه هفته یبار براشون کیکی دسری چیزی درست می کنم میبرم که دست خالی نرفته باشیم

یا مثلا بیرون میخوایم بریم الویه ای چیزی درست می کنم ببریم

خونشون ظرفا رو هم میشورم

نمیدونم چرا اینطور می کنه

تقریبا دو سه هفته یبار براشون کیکی دسری چیزی درست می کنم میبرم که دست خالی نرفته باشیم یا مثلا بیرو ...

بعضیا بیش از اندازه احترام بشون بزاری فکر میکنن خبراییه...

انقدر خبر میگرفتم دیدم حتی یک ثانیه کسی سراغم رو نگرفت..تا یک روز مادر شوهرم حالش بد میشه منم سراغ نگرفتم..تا پدر شوهرم گفت چرا حال عمت رو نپرسیدی منم با لبخند نگاش کردم...😡😡

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️