2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست
خوشبحالت منم همیشه دوست داشتم خانواده همسرم ازمون دور بودن. یا شهرستان بودن اصلا متاسفانه هم محله ...

ماهم هج محله ی هستیم اخرین بار مهرماه بود رفتیم‌ک با ی دعوا ی حسابی برگشتیم خونه بعد مادرشوهرج خودش زد ب قلب درد همسایه ها ریختن بیرون برادر شوهرم هرچی خواست بهم گف در صورتی ک من مقصر نبود خودش داشت جیغ و داد میکرد از اون موقع ندیدمش نکبتو

ماهم هج محله ی هستیم اخرین بار مهرماه بود رفتیم‌ک با ی دعوا ی حسابی برگشتیم خونه بعد مادرشوهرج خودش ...

وااای ...

بدم میاد از این زنا که یه چیزیشون میشه پیاز داغشو زیاد می کنن...

برادرشوهرت چرا با تو در افتاده ؟ شوهرت چیزی نگفت بهش ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای ... بدم میاد از این زنا که یه چیزیشون میشه پیاز داغشو زیاد می کنن... برادرشوهرت چرا با تو در ...

دعوا شد بعد دیگه شوهرم‌اشتی داد مثلا ما حاظر شدیم تو راه بودیم داشتیم میرفتیم خونمون یهو دیدم برادر شوهرم زنگ زد ب شوهرم گریه میکرد مامان قلبش گرفته بیاین 

نگو مادرشوهرم‌زنگ زده ب برادر شوهرم گفته قلبم‌قلبم قطع کرده ماهم کم موند تو راه تصادف کنیم دور زدیم برگشتیم اونجا برادر شوهرم کل اتوبانو با موتور خلاف اومده رسید گریه میکرد رفتیم دیدیم مادرشوهرم سالم سالم نشسته دهره صدای ظبط شده ی منو ک تو دعوا ظبط کرده رو گوش میده برادرشوهرمم ب من گف حیوون برو گمشو از زندگیمون چی میخوای از جون ما در صورتی ک من واقعا مقصر نبودم من حالم بد شد راهی درمانگاه شدم از اون شب نزدیکه دوماهه میگذره ندیدمشون

شوهرمم دعواش کرد بیچاره شوهرم‌تو شوک بود چون بچه بوده چدرش فوت کرده یهو فک مامانشم‌ی چیزیش شده یهو انگار رفت رو حالت سکته رگاش گرفت سردرد شدیدی گرفت 

میبینی نادونی ی زن داشت سه نفرو ب کشتن میداد شوهرم‌اگه سکته میکرد یا تصادف میکردیم 

برادرشوهرمم ک تو اتوبان چندبار با موتور افتاده بود زمین 

شوهرمم دعواش کرد بیچاره شوهرم‌تو شوک بود چون بچه بوده چدرش فوت کرده یهو فک مامانشم‌ی چیزیش شده یهو ا ...

خیلی کارش احمقانه بوده مادرشوهرت

حالا اگه خدای نکرده اتفاقی هم براش بیفته دیگه کسی حرفشو باور نمیکنه

اووووو سرم درد گرفت صدات هم ضبط کرده خدا صبرت بده خواهر

اره بخدا همیشه این کارو میکنه 

منم برگشتم گفتم اندفعه اگه صدامو ظبط کنی میرم ازت شکایت میکنم ۶ ماهم میندازمت زندان خخخخ

خیلی کارش احمقانه بوده مادرشوهرت حالا اگه خدای نکرده اتفاقی هم براش بیفته دیگه کسی حرفشو باور نمیکن ...

اره دیگه.حالا وسط دعواقبل اینکه هین نمایشو راه بندازه زنگ زد بود ب برادرشوهرج اون داشت پشت گوشی گوش میکرد 

تنها شانسی ک اوردم جاری ندارم وگرنه آبرو نمیزاشت این زن برامون